Şimdi Ara

Steam Eski Telefon Numarası ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Benim Steam Hesabımda Eski Telefon Numaram Kayıtlı Ve O Telefon Numarasını Değiştirmek İçin Eski Telefonuma Gelen Mesajı İstiyor Fakat Eski Telefon Numarası Bende Olmadığı İçin Değiştiremiyorum Ve Steam Guard Telefonuma Kayıtlı (e postama değil) O yüzden Hiçbirşey Yapamıyorum Steam Support'a Mesaj Yolladım Fakat Cevap Gelmedi

İngilizcem Ortadır Bu Durumu Anlatmak İçin Ne Yazmam Gerek ?

Ve Eski Telefonumun Numarasını Alabilirim Fakat 3 Ay Sonra Alabiliyormuşum Ama 3 Ay Bekliyemem

Kafayı Yiyeceğim Lütfen Yardım Edin

• Benimde başıma aynı durum geldi. Steam support a yazarak durumu çözdüm. Ben genelde İngilizce yazıyorum ama bir kere Türkçe de yazmıştım. Sorunumu anlamışlardı ama İngilizce cevap vermişlerdi destek elemanının adı da Türk ismiydi öyle ilginç bir durumdu. Yani Türkçe anlatın isterseniz muhtemelen anlarlar ama Türkçe mi İngilizce mi cevap verirler bilemiyorum. Durumunuzu iyice açıklarsanız ve telefon numaranıza artık erişemediğinizi söylerseniz ve hesabınızla ilgili bilgiler verirseniz haber veriyorlar. Mesela son aldığınız oyunlar vs gibi. Ayrıca bana hesabında kayıtlı oyunlardan birini keyini ver demişlerdi. Humble Bundle gibi bir siteden key aldıysanız o çok işe yarar çünkü key durumuna kadar baya soru sormuşlardı key verince verdiler , özet olarak keyiniz varsa işiniz baya kolaylaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.