Şimdi Ara

(STEAM) Her OYUNDA %30 İNDİRİM ! BÜTÜN OYUNLAR VAR HEPSİDE GİFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimdeki steam bakiyesini harcamak için bütün oyunlarda indirim yapıyorum.
    PAZARLIK YOKTUR.! (1 PARÇA DA ALSAN YOK 10 PARÇADA, BOŞUNA TEKRAR TEKRAR SORMA)
    HER OYUNDA %30 İNDİRİM!

Alınacak olan oyun indirimli ise İNDİRİMLİ FİYAT ÜZERİNDEN İNDİRİM YAPIYORUM. İNDİRİME İNDİRİM KATIYORUM.

Örneğin: Bir AAA oyunu 100 TL, indirimle 50 TL’ye düşmüş olsun bu oyun bende 50*0.7 yani 35 TL.
    Ödenecek parayı 0.7 katsayısı ile çarpmanız yeterli.

Önce gönderin ödemeyi sonra yapayım gibi birşey kabul etmiyorum. Daha geçenlerde forumdan biri önce gönderin şimdi çıkıp yatırıyorum diye iban istedi. 5 dk içinde ödeme yapacak adam ortadan kayboldu, birde oyunu göndersek boşu boşuna kandırılıcaz.

MEVCUT BAKİYE: SORMAK GEREKSİZ. Sadece İSTEDİĞİNİZ OYUNU SÖYLEYİN.

İstediğiniz oyunu iletin.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 4 Temmuz 2019; 10:31:26 >

• Rainbow six kaça gelir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırlı stok mevcuttur!
  • Konu güncel
  • Broon kullanıcısına yanıt
    SUBNAUTICA KAÇA OLUR
  • CS:GO temin etme şansınız var mı ? Gift şeklinde
  • Mevcut hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shadow warrior 2 fiyat ne olur
  • Limit günceldir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Veya H1Z1 fiyatları?
  • h1z1 kotk ne kadara bırakıyorsun?
  • valla mı bende senden almayı düşünüyordumya enayiyimya ben 5 lira indirim yapıp gift alcam, allah yüzünüzü gözünüzü doyursun indirimde 18 liraya alıp 25e satın bakalım sizden alcagma indirimi beklerim
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Benimde bloklama sebebim açgözlü olarak olmuştu ne tesadüf. Ürün 18 e değil güncel fiyata alınmaktadır. Eğer güncel fiyat 18 olsaydı indirimli fiyat üzerinden indirim yapacaktım. Zaten biraz mantık olsaydı TÜM OYUNLARIN BENDE STOĞU OLACAĞINI DÜŞÜNMEZDİN.
  • hocam bakiye hala duruyorsa long dark oyununu 15 tlden verme sansınız varmı 2-3 gün önce indirimdeydi alamadım steam üzerinden
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    hocam güncel fiyattan aldığımda 31 e alacağım %50 den fazla indirim yapıyor malesef. Ancak bir dahaki indirime denk geldiğinizde söylerseniz 15 ten ucuza alabilirim.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim iyi satışlar

• KONU GÜNCELLENDİ
  • %30 İndirimden oyun aldık, hızlı gönderim yaptı arkadaş sağolsun. Teşekkürler.
  • 10 dk hallettik, arkadaşa teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.