Şimdi Ara

Steam Hesabım Çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabım çalındı yani dolandırıldım.hemen hesabı kilitledim ve steame ticket attım satın alımlarımın ssini attım.Ve ilk aldığım oyunları felan yazdım dediğim gibi 3 tane ss attım bunlara kanıt olarak kredi kartı son 4 hanesinide yazdım ama eski emaille şifreyi yazmayı unnuttum sizce ticket cevap gelirmi yada hesabı verirlermi ?

• e-mail ile şifreni yazmana zaten gerek yok, sadece kredi kartıyla bile hesabını geri alabilirsin. steam destek ortalama 25 günde cevap veriyor. yalnız envanterinden bir şeyler alındıysa (cs:go,dota2,tf2, vs..) steam mobile authenticator kullanmıyorsan malesef geri vermiyorlar.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    steam Allaha emanet verebilir de vermeyeblir de . bir blizzard değil
  • Steam guard kullanıyor muydun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan Ross kullanıcısına yanıt
    Valla kullanmıyordum takas yapcaktık çocuk aldı hesabı adresini aldım ipsindende hesapa üzüldüm item gitse sıkıntı olmaz 2 tllik item vardı
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    o sıkıntı değilde umarım hesap gelir parasından felan değil hanide kasmıştım o kadar şimdi rank mank düşer ama hesabı kitledim giremiyorlar
  • Hocam aynı olay benim de başıma geldi kredi kartı numaramı kullandığım kodları yolladım 1 gün içinde geri verdiler hesabı merak etme alırsın sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    8 ay önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesabımı bir kere kaptırdım 4 ay sonra geri alabildim o da Amerika da Steam şirketini arayarak , ticket açmak kar etmedi.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    ingilizcemi konuştun ingilizce ile aram yokta
  • inşallah reis daha cevap gelmedi bekliyorum bıktım şu dolandırıcılardan çocuğun adres elimde zaten gelmezse yakarım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trouble07

ingilizcemi konuştun ingilizce ile aram yokta

evet
  • kardeşim benim için yaşam bi yandan oyun bir yandan devam ediyor yanı oyunu hayatıma hayatımı oyuna katmam
  • Arkadaşlar böyle bir cevap verdi bende bu yazıları ve resimleri vericem yanlış yapmıyorum dimi ?
     Steam Hesabım Çalındı
  • Trouble07 T kullanıcısına yanıt
    Steam'e üye olduğun ilk mail adresini, kullandığın kartın tipini, üstünde yazan full ismi, yaptığın son 4 işlemi yazmanı istemişler. Bu kadar.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    onu anladım zaten yinede sağol
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim aldım hesabı hesabı çalan çocuğuda face grubuna attım dolandırıcı olduğunu herkes görsün diye hesap rankı felan düşmemiş Allah'a şükür zaten maç atmamış çocuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.