Şimdi Ara

STEAM HESABIM KİLİTLENDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim steam hesabım 2 aralık 2021 tarihinde kilitlendi sebebi ise dolandırıcılık yaptığım söyleniyor.

Olay tam olarak şöyle olmuştu birisi bana discord üzerinden bir link attı ama bu link çok şüpheli gözükmüyordu ve ben bir anlık dalgınlıkla tıkladım ve birkaç dakika sonra tanımadığım birisi bilgisayarıma erişip steam hesabıma girip kendi ait olan bir kart ekledi birde üstüne 20TL değerinde para ekledi ve ardından bir tane daha kart eklemye çalıştı ancak o kart eklenmedi ardından ben kişiyi bilgisayardan çıkarmak amacıyla bilisayarı kapattım ne yapmam gerektiğini bilmiyordum ve ogün desteğe yazmadım. birkaç gün sonra csgo oynarken bir bildirim geldi ve hesabımın kilitlendiği yazıyordu.

sizce şuan ne yapmalıyım?

• Steam Guard'ı nasıl aştı bu kişi ve /veya kişiler...

Steam desteğe hesabınızın size ait olduğunu ispat etmelisiniz ve sizin isteğiniz dışında insanları hesabınıza eriştiğini yazmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 27 Ocak 2022; 12:59:0 >
  • Bana pek doğru gelmedi bu yazdığınız. Linke tıklamayla olacak iş değil bunlar. Siz ne yapıyordunuz bu işlemler olurken? Çekirdek mi çitliyordunuz?

• arkadaşlar bende bilmiyorum zaten direk steame erişmedi benim kendi ekranıma erişti.

birde benim mouse vs hiçbirşeyi kontrol edemiyordum en son pc'yi güç tuşundan kapattım

• Taganc kullanıcısına yanıt

Teamviewer tarzı bir linkti o sanırım.  Bunları nasıl yiyorsunuz harbi anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    geçen ay önce açıldı
    instagram hesabım kapandı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.