Şimdi Ara

Steam'i sildiğimde oyunların kalmasını nasıl sağlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steam'im birkaç gündür hata veriyor. Silip yükledim oyunlar gitti ama düzeldi , şuanda yine bozuldu.
    Tekrar silip yüklersem kriz geçirebilirim fikri olan var mı ?

• Steam.exe sağ tıkla dosya klasörünü aç de
    Steamın kurulu olduğu klasör açılacak ordan steamappsa gir, ordan da common klasörüne gir
    common klasörünün içinde yüklü olan oyunların klasörleri olur. istediğini kopyala biryere
    sonra steamı tekrar kurunca oraya atarsın yine
    sonra steamda oyunu indir de ve oyun indirilmiş hazır olduğu için indirmeden direk oyunu yükleme ekranına geçecek
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Az önce bunu denemiştim.
    " Common " diye bir klasör oluşturup CS:GO 'yu o klasöre attım tekrar girdiğim de yükleye bastım ve 5.12gb'yi yüklemeye başladı.
    Bende sinirlenip hepsini sildim.
    Zaten 2 gündür girmiyor steam'e bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinkolon

Az önce bunu denemiştim.
    " Common " diye bir klasör oluşturup CS:GO 'yu o klasöre attım tekrar girdiğim de yükleye bastım ve 5.12gb'yi yüklemeye başladı.
    Bende sinirlenip hepsini sildim.
    Zaten 2 gündür girmiyor steam'e bağlanmıyor.

Yanlış yapmışsın dostum. O indiriliyor yazar ama 2dk sonra indirme bitti yazardı..

Bak şeyide deneyebilirsin Steamda ayarlarda oyunu yedekle diye bir seçenek var orda oyunlarını yedeklersin sonra yine orlarda yedeklediğin oyunu kurmak için bir seçeneek var ordan yedeklediğin dosyayı seçiyorsun yüklüyor yine..
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Evet öyle birşey olduğunu yeni gördüm ama o yolla işe yaramazdı.
    Dediğim gibi birkaç gündür internetim olmasına rağmen bağlanmıyor yeniden bağlan veya çevrimdışı modda başlat diyor.
    O yüzden bir süre steam yüklemiycem belki ağlarında bir sorun vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.