Bildirim
Steam'i sildiğimde oyunların kalmasını nasıl sağlarım ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Steam.exe sağ tıkla dosya klasörünü aç de
Steamın kurulu olduğu klasör açılacak ordan steamappsa gir, ordan da common klasörüne gir
common klasörünün içinde yüklü olan oyunların klasörleri olur. istediğini kopyala biryere
sonra steamı tekrar kurunca oraya atarsın yine
sonra steamda oyunu indir de ve oyun indirilmiş hazır olduğu için indirmeden direk oyunu yükleme ekranına geçecek -
Az önce bunu denemiştim.
" Common " diye bir klasör oluşturup CS:GO 'yu o klasöre attım tekrar girdiğim de yükleye bastım ve 5.12gb'yi yüklemeye başladı.
Bende sinirlenip hepsini sildim.
Zaten 2 gündür girmiyor steam'e bağlanmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinkolon
Az önce bunu denemiştim.
" Common " diye bir klasör oluşturup CS:GO 'yu o klasöre attım tekrar girdiğim de yükleye bastım ve 5.12gb'yi yüklemeye başladı.
Bende sinirlenip hepsini sildim.
Zaten 2 gündür girmiyor steam'e bağlanmıyor.
Yanlış yapmışsın dostum. O indiriliyor yazar ama 2dk sonra indirme bitti yazardı..
Bak şeyide deneyebilirsin Steamda ayarlarda oyunu yedekle diye bir seçenek var orda oyunlarını yedeklersin sonra yine orlarda yedeklediğin oyunu kurmak için bir seçeneek var ordan yedeklediğin dosyayı seçiyorsun yüklüyor yine.. -
Evet öyle birşey olduğunu yeni gördüm ama o yolla işe yaramazdı.
Dediğim gibi birkaç gündür internetim olmasına rağmen bağlanmıyor yeniden bağlan veya çevrimdışı modda başlat diyor.
O yüzden bir süre steam yüklemiycem belki ağlarında bir sorun vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X