Şimdi Ara

STEAM İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 martta karta oyun iadesi yapmıştım 80 tl lik bi iadeydi . 6 Nisan oldu 35 Gün Geçti hala para gelmedi ne yapabilirim ? beklemeye devam mı edeyim ? bilgili arkadaşlar var mı bu konuda

• yok mu bilen birisi
  • merhabalar.
    iade talebi oluşturduğunuzda e posta adresinize bir mesaj gelmiş olması lazım.buradaki kayıt numarası ile ve ekran görüntüsü alıp mesaja ekleyerek steam destek ekibine bir sorun başvurusunda bulunun.ortalama iade süresi 15 gün ancak sizin durumunuzda başka sebepler de ortaya çıkmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

merhabalar.
    iade talebi oluşturduğunuzda e posta adresinize bir mesaj gelmiş olması lazım.buradaki kayıt numarası ile ve ekran görüntüsü alıp mesaja ekleyerek steam destek ekibine bir sorun başvurusunda bulunun.ortalama iade süresi 15 gün ancak sizin durumunuzda başka sebepler de ortaya çıkmış olabilir.

bankanızla görüşün dediler
  • ne yazayım steam desteğe
  • belirttiğiniz tarihte iade yaptığınızı ancak üzerinden geçen süreye rağmen gelişme olmayınca herşeyin yolunda olup olmadığını merak ettiğinizi söyleyin.
  • bundan önce 2 kere daha yazdım bankanızla görüşün dediler bankayla konuştum yaklaşık 4 5 gün önce hala beklemekteyim ingilizce olarak yazar mısınız siz
  • Bu konuyu görünce başka konu açmayayım dedim. Sanal kartla alışveriş yaptık diyelim. Sanal karta iade yapılıyor mu arkadaşlar?

'edit: evet ediyor'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 16 Nisan 2017; 12:30:55 >
  • bende yıl başında long dark iade etmiştim hayla gelcek :D karta iade dediğim zaman gelmiyor steam cuzdanına iade istediğim zaman geliyor mecbur öyle yapıyorum
  • umutrgun kaç gün oldu iadeniz kabul olalı hangi bankanın hangi kartı
  • yapıkredi kullandığım banka yılbaşındaki indirim zamanıydı tarihini bile unuttum valla ertesi gün kabul etmişlerdi ama ben o iadeyi hiç alamadım o gündür hep iademi steam bakıyesı olarak istiyorum ertesi gün geliyo
  • bankanızın harcama itirazı bölümüne mail atın ne zaman aldığınızı kart nonuzu felan yazın durumu güzelce açıklayın bilgilerinizide ekleyin yollayın 4 5 güne gelir
  • valla 20 lira için uğraşmadım, steamın genel bi sıkıntısı diye sanada söyliyim dedim
  • Blizzard kac günde yolluyor oyun iadesini sen bilirsin sanırım hellfire.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.