Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde triple down -50%, -66% Hamilton's Great Adventure ve -66% Starvoid kuponları mevcut. İlgilenenler pm atabilir. Coinlerle alınmış bi iki kart karşılığında verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeminikfil

Virtual box ile oyunun ilk meyvesini aldım arkadaşlar. pm atın ilk atana vereyim origin keyi.

edit : key verilmiştir. bir daha ki şanslılara artık.

Virtual box deneyeceğim bende merak ettim şimdi

Keyi ben kaptım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serial17 -- 20 Ağustos 2013; 14:14:58 >
  • 231 coinsim var arttırcak bi şey bulamıyorum daha
    nasıl kastınız o kadar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Tair -- 20 Ağustos 2013; 15:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

231 coinsim var arttırcak bi şey bulamıyorum daha
    nasıl kastınız o kadar ya

Kasılmıyor zaten, proxy falan kullanırsan bişeyler oluyor ama onda da banlıyorlar.
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    ban işi cidden kötü hep hileci gözüküyoruz .

Dandik oyunlar için hileyi kim ne yapsın yav onu anlamıyorum.

arada video falan çıkıyor söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeminikfil

aklıma bir şey geldi virtual box kursak . hemen xp sp3 kursak malum yerden indirip daha sonrasın da ise . treamor sitesine giriş yapıp programları yüklesek puan kassak nasıl olur ? kendi bilgisayarımıza kurup virüsten korkucağımıza ? ben denicem olursa bi hediye oyununuzu alırım.

@Elsewiir üstte yazıyor 10 level ol falan diye üstüne tıkla öyle olması lazım.

Acaba sende uygun bir iso dosyası var mı bu programa atmak için? XP olarak... Ben aradım ancak çoğu sıkıntı çıkarttı.
  • pembeminikfil P kullanıcısına yanıt
    Ayıptır sorması kaç puan yaptınız?
  • Yahu siz her indirdiğiniz şeyden puan alabiliyor musunuz yoksa bende mi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Yahu siz her indirdiğiniz şeyden puan alabiliyor musunuz yoksa bende mi sorun var?

İndirip kurmak gerekiyor. İnidrmeli coinsler genelde internetin ana sayfasını değiştiriyor ve bu bir tür virüs arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Yahu siz her indirdiğiniz şeyden puan alabiliyor musunuz yoksa bende mi sorun var?

İndirip kurmak gerekiyor. İnidrmeli coinsler genelde internetin ana sayfasını değiştiriyor ve bu bir tür virüs arkadaşlar...

Coins gelsinde anasayfanın değişmesi mühim değil, format atarız gerekirse

• o virüsleri arovax antispyware ile temizleyebilirsiniz
  • Adw Cleaner ile temizlemiştim tavsiye ederim
  • Yok arkadaş yok Türkiye'den bağlandığın takdirde ne yaparsan yap adam akıllı coins kasamazsın. Oyunları açsalar bile bişey değişmez, oyunlardan da az coins geliyor. Amerika'da falan yaşıyor olsan acayip free teklifler var, sen burda bişey yapınca 5 kazanıyorsun, adam o teklifi yapınca 500 kazanıyor.
  • Arkadaşlar bazı teklifler aynı ürünleri içeriyor. Flv player'i 2-3 tekliften indirebiliyoruz. Fakat bunlardan sadece bir indirme geçerli oluyor. Ben çok kez denedim, boşa uğraştığımı gördüm. Yani diyeceğim o ki bazı programları download etmemizi söyleyen teklifleri tekrar tekrar yapmak boşa kürek sallamaktan başka hiçbir şey değil.

Toplamda 4 oyun aldım oradan fakat daha da oyun alabileceğimi düşünmüyorum oradan. Tek yol referanslar yolu ile bir şey kazanmak. Bu sefer de kazanılan puanların yine kısır döngüde kalacağını düşünürsek ondan da pek bir beklenti içerisine girmemek en mantıklısı olur.

@dihaş nasıl o kadar puan kasıyor bilmiyorum fakat benim izlenimlerim bu yönde.
  • markofoni falan bayağı coin verdi 800 coin oldu az biraz daha yapsam 4lü bundle alıp yeni hesap açıp aynı işlemleri tekrarlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithe

markofoni falan bayağı coin verdi 800 coin oldu az biraz daha yapsam 4lü bundle alıp yeni hesap açıp aynı işlemleri tekrarlayacağım.

Hocam deneme öyle ban yersin ikinci hesaptan.

Bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar benim ref ile üye olabilirler.http://www.tremorgames.com/?ref=112433

Teşekkürler.
  • Beyler bu sitede diyelim ki gift olarak bi oyun aldık ve sonra üyeliğimize steam account umuzu koyduk ve gifti oraya yolladılar. Daha sonra başka bir account açtığımızda orayada aynı steam account unu koyabilir miyiz? Deneyen var mı?
  • çok fazla kontrol ediliyor.1 kere proxy kullanayım dedim 10 saniye durdum durmadım ban yedim direk proxyden neyseki yalvar yakar açtırdım.

http://www.tremorgames.com/?ref=139196
    madem öyle paylaşalım bizde :)

Her türlü soruyu cevaplarım
  • Buda benim linkim:http://www.tremorgames.com/?ref=140364

her türlü yardımcı olurum bizimde 1-2 referansımız olsa fena olmaz :D

4lü bundle pack aldım mutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithe

çok fazla kontrol ediliyor.1 kere proxy kullanayım dedim 10 saniye durdum durmadım ban yedim direk proxyden neyseki yalvar yakar açtırdım.

http://www.tremorgames.com/?ref=139196
    madem öyle paylaşalım bizde :)

Her türlü soruyu cevaplarım

Nasıl açtırdın,ne dedin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.