Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Ben ne yapıcağımı anlamadım programı yüklediyor yüklüyorum puan gelmiyor

ref için :http://www.tremorgames.com/?ref=117759

Çoğu şeyi indirsek bile puan gelmiyor, çok nadir geliyor, şansa yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

Ben ne yapıcağımı anlamadım programı yüklediyor yüklüyorum puan gelmiyor

ref için :http://www.tremorgames.com/?ref=117759

Çoğu şeyi indirsek bile puan gelmiyor, çok nadir geliyor, şansa yani.

Peki coin nasıl kasabilirim ?
  • Bana göre değil ne yaparsam yapıyim gelmiyo :D
  • ya 628 coins de tıkandım hiç de task gelmiyorhttp://www.tremorgames.com/?ref=129469 Allah rızası için bir yardım edin şu Saints Row paketini almaya çalışıyorum :( :'(
  • Çok saçma yahu bu site, program indir puan vercem diyor, ne indirirsem indireyim puan falan gelmiyor.
  • Gece 3,4,5 saatlerinde bir sürü task'lar oluyor. Full otururum o saatlerde diyorsanız bir seferde 1.000 civarı puan yaparsınız hatasız devam ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 18 Ağustos 2013; 20:19:36 >
  • arkadaşlar benim yaptıklarım neden reklamcının onayı bekleniyor diyor bir fikri olan var mı ? Belli bir süre sonra yükleniyor diyeceğim fakat anında yüklenenler de var. ayrıca anketlerin hepsi sıkıntılı, download yapacağım dosyalara antivirüs izin vermiyor, 500 puan aldım fakat akşamdan beridir de reklam onayına takıldı kafam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

dota 2 key veriliyormuş 1795 paraya ne kadar zamana yapabilirim? önceden pts yapıyordum onun gibi üyelik falan almalı birşey heralde bu sistem?

Dota 2 key vereyim ben sana kardeş, boşa uğraşma Ayrıca ben de dota 2 oynuyorum fakat key devri eskide kaldı diye biliyorum. Yanılıyor muyum ? Yine de key istersen pm atabilirsin

@siyah sekiz hocam bu tasklar ne oluyor acaba açıklar mısın biraz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 19 Ağustos 2013; 1:07:23 >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Anket doldurma sisteminin bir benzeri hocam , bi tane task denk geldi diyelim ve başladınız ; ilk önce size ne yapmanız gerektiğini açıklıyor hem yazı hem resimle.Sonra sizden yapmanızı istiyor yaptıkça tremor coins kazanıyorsunuz. Bir örnekle açıklayayım ; Ünlü iş adamları hakkında bir task yapmıştım. Bize bi kutucuğun içinde bu iş adamı hakkında bir yazı vermiş , " 97 yılında bilmemnecilik yaptı,98 yılında genel müdür oldu vesaire vesaire ,1999 yılında chicago üniversitesini bitirdi." böyle bir yazı var. Bizden bu adamın hangi üniversiteden (veya hangi üniversitelerden) mezun olduğunu ve kaç üniversite bitirdiğini kutucuklara yazmamızı istiyordu.

İlk başta biraz uzun gelmişti okuyup tek tek bakmak ama belli bir yerden sonra pratikleşiyor , 30 saniyede 1 sayfayı bitiriyordum . Her iki sayfada bir 32 coins veriyordu baya seri gidiyordum. Ancak dikkatli olmak gerekiyor çünkü hata yapma limitiniz var , Verdiğiniz cevapların doğru cevap oranı %70'in altına düşerse o anda task bitiyor devam edemiyorsunuz.

Bunun gibi bir sürü task var , kimisi elektronik ürünlerin marka ve modelini belirtmemizi istiyor. Kimisi satılan bir ürünün hangi kategoride olduğunu belirtmemizi istiyor. Böyle böyle task'lar var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

arkadaşlar benim yaptıklarım neden reklamcının onayı bekleniyor diyor bir fikri olan var mı ? Belli bir süre sonra yükleniyor diyeceğim fakat anında yüklenenler de var. ayrıca anketlerin hepsi sıkıntılı, download yapacağım dosyalara antivirüs izin vermiyor, 500 puan aldım fakat akşamdan beridir de reklam onayına takıldı kafam.

%90'ı çalışmıyor ya, yoksa benim her yaptığımı kabul etse oyun bırakmazdım sitede
  • @siyah Sekiz
    Teşekkür ederim, çok açıklayıcı bir anlatım idi

@dremcream

Aynen ben de öyle. Az önce proxy ile oyun oynadım, oyunların da iyi getirisi var. Fakat proxyden giriyorsun, götü başı toparla diye uyarı verdi herifler
  • Task geldi galiba 1 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

@siyah Sekiz
    Teşekkür ederim, çok açıklayıcı bir anlatım idi

@dremcream

Aynen ben de öyle. Az önce proxy ile oyun oynadım, oyunların da iyi getirisi var. Fakat proxyden giriyorsun, götü başı toparla diye uyarı verdi herifler

Yapıp yapıp puan alamayınca insan sıkılıyor ya.

Ayrıca nasıl oyunları oynayabildin? Bende Vpn ile girmeyi denedim ama oyunlar yine oynanmıyor.

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    İyi şanslar
  • bana şu adresdekini alanahttp://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=8959
    AirBuccaneers oyunu vericem steam id badchucky
  • şimdiye kadar 15-20 tane task denk geldim 1-2 gün içinde hepsinde There is no work currently available in this task. yazdı
  • !ScR3aM! kullanıcısına yanıt
    Bu task sistemini ben baya bir tecrübe ettim,yukarıda da dediğim gibi en garanti 03:00 - 04:00 - 05:00 bu saatlerde bol oluyor. Bunun dışında task denk gelse bile there is no work,currently unavalible tarzı şeyler yazıyor.
  • badchucky kullanıcısına yanıt
    Ekledim
  • Çok saol
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Çok sıkıcı gerçekten.

Google Chrome'da zenmate diye bir uzantı var, o kurulu bende. Ardından gizli pencerede de etkinleştirdim,farklı bir üyelik ile girip oynadım 4-5 oyun. Fakat daha sonra sayfa yenileyip oyuna tıklayınca yine oynanmadı.

2 oyun aldım ben de şimdiye dek. Birkaç puanın da gelmesini bekliyorum. Onlar da gelirse 900'e 4 bundle paketini alırım daha da o siteye girmem. 224 coins var şu an inşallah sabaha diğerleri de gelmiş olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.