Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cruzz17

Ben 2 tane task yaptım şimdi salladım tabi soruları falan ama puan gelirmi sizce bu arada
    2 gündür bekliyorum bunları
     Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları

Sallayınca çoğu tutmayacağı için puan gelmez.Doğru yapman lazım.Bana key aynı gün geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasklarda yukarıda belirtilen yüzdeye ulaşmadıkça puan gelmiyor.
  • Cruzz17 kullanıcısına yanıt
    Bu sabah benim Saints Row 3 Bundle geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serial17 -- 17 Ağustos 2013; 12:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serial17

Bu sabah benim Saints Row 3 Bundle geldi
    Arkadaşlar oyunlar geldi verdiğiniz bilgiler içinde sağolun ama ingilizce olduğu için pek o soruları cevaplama şansım olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzz17 -- 17 Ağustos 2013; 12:48:32 >
  • quote:

Arkadaşlar oyunlar geldi verdiğiniz bilgiler içinde sağolun ama ingilizce olduğu için pek o soruları cevaplama şansım olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz ?

Ben bir tane yaptım o da kolaydı zaten.Bir tanesinde salladım biraz fazla ingilizce gerektiriyordu tutmadı tabi o günden beri task gelmiyor

• Şuda aklıma takılıyor mesela bir task bulduk ona giriyoruz cevaplarken translate yapsak veya sözlük falan baksak zaman geç olabilirmi ?
  • Taskları kafanıza göre sallamayın gelmiyor bir daha
  • quote:

Şuda aklıma takılıyor mesela bir task bulduk ona giriyoruz cevaplarken translate yapsak veya sözlük falan baksak zaman geç olabilirmi ?

30 dakika ya da 1 saat gibi bir süre veriliyor zaten bize. Normal şartlarda en geç 10 dakikada bitiyor. Zaman yetmeyeceğini sanmam
  • Beyler sürekli legend online , kiliksa yapmama rağmen hiç coins gelmiyor bi kere android telefona uygulama indirdim 24 coins ordan alabildim bitek reklamcının onayı bekleniyor diyor 2-3 gündür bekliyorum hala 0 coins.
  • Legend Online ve Kliksa teklifleri sorunsuz çalışıyorDU. Şu anki durum ne bilmiyorum ancak beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
  • http://www.tremorgames.com/?ref=108535

beyler benim refede bi el atsanız işallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelforlan

http://www.tremorgames.com/?ref=108535

Sizin linkede tıklasak anasayfaya atıyor direk, üye kayıt sayfası açılması gerekmiyor mu?
  • dota 2 key veriliyormuş 1795 paraya ne kadar zamana yapabilirim? önceden pts yapıyordum onun gibi üyelik falan almalı birşey heralde bu sistem?
  • evet, eğer uğraşabilirsen çok çabuk yapılabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

quote:

Orijinalden alıntı: lionelforlan

http://www.tremorgames.com/?ref=108535

Sizin linkede tıklasak anasayfaya atıyor direk, üye kayıt sayfası açılması gerekmiyor mu?

heralde ref de problem var bilen arkadaş var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesssantrafor -- 18 Ağustos 2013; 1:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

evet, eğer uğraşabilirsen çok çabuk yapılabilir :)

Hocam puf noktalarini felan ogretseniz

• ref de problem yok. Referans linkine tıkladıktan sonra ana sayfa açılır. Daha sonra tıklayan kişinin kayıt olması gerekir. Ref linkine tıkladıktann sonra adres çubuğuna bakarsanız normal ana sayfadan farklı olarak tıkladığınız referans linkini görmeniz lazım.
  • Biri benim ref imden üye olmuş üye olan arkadaşa çok teşekkür ederim
  • Biri benim ref imden üye olmuş üye olan arkadaşa çok teşekkür ederim
  • Ben ne yapıcağımı anlamadım programı yüklediyor yüklüyorum puan gelmiyor

ref için :http://www.tremorgames.com/?ref=117759

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D Nihilus -- 18 Ağustos 2013; 18:40:54 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.