Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte yer alan oyunu verebilecek olan var mı ? Paypalımda şu an 3,5 lira var ve bende de 224 coins var. Eğer bu şekilde takas edebilecek olan biri var ise kendisine çok müteşekkir olurum

http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=8499
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Sekiz

Bu task sistemini ben baya bir tecrübe ettim,yukarıda da dediğim gibi en garanti 03:00 - 04:00 - 05:00 bu saatlerde bol oluyor. Bunun dışında task denk gelse bile there is no work,currently unavalible tarzı şeyler yazıyor.

1 tane tamamladım sonunda %80 oldu oda 1 tane işte başka vermedi
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Oyunu alabilirim 2000 civarı coins var, steam id alabilir miyim, oradan halledelim?
  • Dihaş kullanıcısına yanıt
    steam id erhanstein

http://steamcommunity.com/id/erhanstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

dota 2 key veriliyormuş 1795 paraya ne kadar zamana yapabilirim? önceden pts yapıyordum onun gibi üyelik falan almalı birşey heralde bu sistem?

Dota 2 key vereyim ben sana kardeş, boşa uğraşma Ayrıca ben de dota 2 oynuyorum fakat key devri eskide kaldı diye biliyorum. Yanılıyor muyum ? Yine de key istersen pm atabilirsin

@siyah sekiz hocam bu tasklar ne oluyor acaba açıklar mısın biraz ?

beta key değil treasure key benim dediğim. kutu açmak için olandan.

• Evet, Treasure Key veriliyor, ben de dedim ne keyi bu
  • Nasıl kazanılıyo bu coinler anlamadım
  • Teklifleri yapıyosun. Siteye üye ol şu oyunda 10 level ol felan
  • legend online offeri icin 10 lvl olduktan sonra görevi tamamlayınız diyo nası olucak bu
  • aklıma bir şey geldi virtual box kursak . hemen xp sp3 kursak malum yerden indirip daha sonrasın da ise . treamor sitesine giriş yapıp programları yüklesek puan kassak nasıl olur ? kendi bilgisayarımıza kurup virüsten korkucağımıza ? ben denicem olursa bi hediye oyununuzu alırım.

@Elsewiir üstte yazıyor 10 level ol falan diye üstüne tıkla öyle olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeminikfil

aklıma bir şey geldi virtual box kursak . hemen xp sp3 kursak malum yerden indirip daha sonrasın da ise . treamor sitesine giriş yapıp programları yüklesek puan kassak nasıl olur ? kendi bilgisayarımıza kurup virüsten korkucağımıza ? ben denicem olursa bi hediye oyununuzu alırım.

10 lvl işareti yeşil oldu ama 5. aşama görevi tamamlayınız yanıp sönüyo
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    yapmadığın bir görev vardır büyük ihtimal görevleri tamamla sonra siteye gir coinsinlerin buluduğu yerde yenile tuşu gibi bir şey var yuvarlak firefox simgesine benziyor. ona tıkla olmuştur belki.

Edit: bir iki mesaj üstte dediğim olay oluyor. 2-3 program yükledim. coins kazandım. bence iyi bir yöntem. en azından virüs derdi yok. bol oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembeminikfil -- 19 Ağustos 2013; 19:24:44 >
  • quote:

aklıma bir şey geldi virtual box kursak . hemen xp sp3 kursak malum yerden indirip daha sonrasın da ise . treamor sitesine giriş yapıp programları yüklesek puan kassak nasıl olur ? kendi bilgisayarımıza kurup virüsten korkucağımıza ? ben denicem olursa bi hediye oyununuzu alırım.

Ben de kuracağım virtual box, hiçbir dosya indirmedim o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

10 lvl işareti yeşil olduğunda direk geliyor görevi tamamlayınız olayına takılma hiç
  • Virtual box ile oyunun ilk meyvesini aldım arkadaşlar. pm atın ilk atana vereyim origin keyi.

edit : key verilmiştir. bir daha ki şanslılara artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembeminikfil -- 20 Ağustos 2013; 3:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

quote:

quote:

10 lvl işareti yeşil olduğunda direk geliyor görevi tamamlayınız olayına takılma hiç

aynı offeri 2 kez yaptım ikisinde de coin vermediler. coin gelmedi diye ticket attim ama cevap gelecegini hic sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

quote:

quote:

aynı offeri 2 kez yaptım ikisinde de coin vermediler. coin gelmedi diye ticket attim ama cevap gelecegini hic sanmıyorum

bilmiyorum bende 2 kere yaptım ilkinde 10 lvl yeşil olunca görevi tamamlayınız dedi bende ne bu görev diye düşünürken baktım gelmiş 2. yaptığımda 10 lvl yeşil olduğu anda baktım direk gelmiş görevi tamamlayınızla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum

• Tasklar denk geldi ama tıklayınca "There is no work currently available in this task." diyor.
  • Taskları yapıp bitirmişler.
  • %80 kabul etmişti %70 olunca az geldi yetmedi en az kaç olması gerekiyorki task için
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.