Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda n11 i yaptım ve Metro 2033 ü aldım
  • METRO 2033 + RISEN + SACRED CITADEL aldım. mesaj kutuma mesajı geldi. steamdan nasıl alıcağımla ilgili biri yardım edebilir mi?

edit: hallettim. indiriyor . şuan yapamayan olursa pm atsın yardımcı olayım. 3 saat sürdü 1000 coins kasmam . kolay. eğlenceli gibi de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembeminikfil -- 15 Ağustos 2013; 19:10:56 >
  • 9995 puana mortal kombat alacam gerisi işime yaramaz
  • EA bundlei gelirse iyi olur :)
  • 750 puan kasmam gerek hangi offerlari önerirsiniz kolay yapmak icin böyle 5-10 la felan birikecek gibi degil
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    Şuanda açık bir task var bakabilirsin :)
  • Tasksların mantığını tam çözemedim arkadaşlar? Bikere yapnlış yaptım galiba bir dahada gelmedi
  • pembekedi kullanıcısına yanıt
    Doğru yapmak gerekiyor evet.Eğer yanlış yaparsan seni atıyor :)
  • Arkadaşlar ben de Tremor Games forumunun moderatörüyüm sorularınız varsa sorabilirsiniz
  • İyiymiş bu. Trainz simulator aldım hemen Bir de bakıyorum aralıklarla ama hiç task video falan gelmedi, oyunları da oynayamıyoruz zaten, senin ülkende uygun deil diyor. Acaba sabahtan mı geliyor bu tasklar videolar ?
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Belli bir zamanı yok onların. Videolar için sayfayı devamlı yenilemek gerekli ama
  • Millet ben saints row 3 bunle aldım ama key daha gelmedi gerçi 24 saat geçmedi üstünden 1 buçuk saat filan geçti.

Size kaç saatte geldi ? O coinsleri yapmak için canım çıktı be.
  • SuperRewards'dan coin kazanabilen var mı ? 5 teklifi tamamladık gelen giden yok vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serial17

Millet ben saints row 3 bunle aldım ama key daha gelmedi gerçi 24 saat geçmedi üstünden 1 buçuk saat filan geçti.

Merak etme gelir bana gelmesi 4-5 saat sürdü hemen gelmiyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Destek panelini kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: Serial17

Millet ben saints row 3 bunle aldım ama key daha gelmedi gerçi 24 saat geçmedi üstünden 1 buçuk saat filan geçti.

Merak etme gelir bana gelmesi 4-5 saat sürdü hemen gelmiyor yani.

İyi o zaman sıkıntı yok

• Keyim hala gelmedi gerçi bugün artık doğum günüm 17'si Sanırım öğlen gibi gelecek tahminen
  • 5lgc25005 5 kullanıcısına yanıt
  • Ben 2 tane task yaptım şimdi salladım tabi soruları falan ama puan gelirmi sizce bu arada
    2 gündür bekliyorum bunları

EDİT: Oyunlar geldi ama şu task olayı devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzz17 -- 17 Ağustos 2013; 12:43:45 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.