Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dihaş

aynı offerları tekrar yapabilirsin diğerlerinden :) bu arada 2250 puana garry's mod almış bulunmaktayım.

Biliyorum kliksa yı iki kere yaptım başka rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar ne yapıyor da haftada 7.000 puan kasıyorlar arkadaş yahu. Ben haftada 1.000 puan alsam kafi... 3 gündür task yok video yok saçma sapan şeyler var facebook kanalına toplu mesaj atalım bence
  • http://www.tremorgames.com/?action=viewforum&id=23 forumda türkçe bölümü açıldı :)
  • Siteye donanımhaber aracılığıyla üye ettiğim bi arkadaş bana bugün CS:GO hediye etti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

Siteye donanımhaber aracılığıyla üye ettiğim bi arkadaş bana bugün CS:GO hediye etti :)

hayırl olsun bişey sorcam türkçe forumda müjde türkiyede yakında oyunlar oynyanabilecek diyo bu doğrumu acaba ?
  • hayır, değil :)
  • Dihaş kullanıcısına yanıt
    Senin sayende 10tane oyun aldım sağol
  • ne aldın söyle bakıyım
  • ya ben stielere üye olup e mailden aktif ediyorum ama yinede gelmiyor
  • tüm offerlar düzgün calısmıyor. Size tavsiyem tasklar ve videoları izlemeniz sadece. Kliksa üyelikleri de düzgün çalışıyor. Onun dışında uğraşmayın
  • arkadaşlar 773 puanım var sizce hangi oyunu alıyım bi türlü seçemedim oyunda onlniede olsun
  • emreorucc E kullanıcısına yanıt
    Nuclear Dawn alabilirsin
  • Sabah saat 07.00 civarları çok sağlam Task'lar denk geldi. 1.000 civarı puan yaptım şimdi Hearts of Iron III aldım, bakalım kalan puanı saklıyorum güzel bir şey denk gelirse diye.
  • Arkadaşlar 813 puan var alacak oyun bulamadım bu arada nuclear down a baktım pek beyenmedim bi oyun söleyin alacak bide ben 1taska denk geldim ama yapamadım nasıl yapılıyo bunlar
  • magicka alabilirsin keyifli bir oyun
  • arkadaşlar şu earing from reforols yazan ne ?
  • Herkesin bir referans linki var. Eğer arkadaşlarınız o linki kullanarak üye olursa onların kazancının yüzde 20si size geliyor sanırım
  • emreorucc E kullanıcısına yanıt
    Referanstan kazandıkların
  • Crash Time 2 - 490 coins , tavsiye ederim. 1.5gb civarında efektleri falan güzel flatout gibi grafikleri , iki kişilikte oynanıyor joystick desteği var.
  • yeni humblebundle paketi mükemmel ama henüz gelmemiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.