Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabahtan beri hic yeni offer gelmedi. Daha dün sabah üye oldum ama her gün böyle mi daha fazla puan kazanamıyorum çünkü
  • su taskler ne zaman girsem boş.sizdede oyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce açıldı 2tane task bende. 2sini de yaptım ancak coins kazanamadım. Geri kalan zamanlarda sürekli boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Az önce açıldı 2tane task bende. 2sini de yaptım ancak coins kazanamadım. Geri kalan zamanlarda sürekli boş.

Tasklarda coin kazanman için doğru cevaplaman gerekiyor. İngilizce veya başka dillerde bilgin yoksa zor coin kazanman.
  • çoğu gorevi olmuyor 15 dk yazanlar falan gelmedı daha hiç şu legend onlınedan da gelmıyor en ıyı kliksa gibi kayıt our olmaz gelenler butun e mmaillerdne yapıyorum temiz
  • %kaç yapmamız gerekiyor ? Birisini %70 diğerini %80 yaptım tamamını doğru mu cevaplamalıyım

Edit: %80 yaptığımdan almışım. En az %80 gerekiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spock -- 4 Ağustos 2013; 21:24:22 >
  • birde bana gelen task lar kullanılamıyor neden boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

çoğu gorevi olmuyor 15 dk yazanlar falan gelmedı daha hiç şu legend onlınedan da gelmıyor en ıyı kliksa gibi kayıt our olmaz gelenler butun e mmaillerdne yapıyorum temiz

Legend'in iki ayrı firma olarak çıkan teklifindende alabildim ama birinde sorun çıkardı daha sonra tekrar yaptım verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

birde bana gelen task lar kullanılamıyor neden boyle

Bölge(türkiye) engelli olabilir bendede aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 4 Ağustos 2013; 23:40:25 >
  • Böyle rezillik olamaz. Site size program falan indirtiyor. Deltasearch diye bir bela geldi Chrome'a. Kaldıramıyorum. Ne ekle kaldırda var, ne uzantılarda var, ne arama motorunda. Görünürde hiçbiryerde yok ama hem arama motoru olmuş, hem ana sayfa olmuş. 10 dolarlık bir oyun için puan biriktirecektim. Böyle rezillik çekemem. Verin parası neyse alın benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Böyle rezillik olamaz. Site size program falan indirtiyor. Deltasearch diye bir bela geldi Chrome'a. Kaldıramıyorum. Ne ekle kaldırda var, ne uzantılarda var, ne arama motorunda. Görünürde hiçbiryerde yok ama hem arama motoru olmuş, hem ana sayfa olmuş. 10 dolarlık bir oyun için puan biriktirecektim. Böyle rezillik çekemem. Verin parası neyse alın benim gibi.

Kurulum yaparken okursan problem olmuyor.
  • tosun_paşa kullanıcısına yanıt
    Okuyorum zaten. Sponsor programları kaldırıyorum. Yine geldi işte?
  • Program kurmamak lazım bence.
  • aynen sadece uye olmalı şeyleri yapopyırum da bugun hiç gelmedi yeni sadece magicka alabildim 4 lu oyun bundle ı alabilsem iyi olcuak(sr2-sr3-risen2 li olan)
  • Task için o kadar uğraştım %60 doğru dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amuda Kalkan Kertenkele -- 6 Ağustos 2013; 11:27:27 >
  • Doğru yapamazsan puan vermiyor ve taskda ilerlemene de müsade etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

Doğru yapamazsan puan vermiyor ve taskda ilerlemene de müsade etmiyor

Uğraşmam zaten bidaha
  • Çoğu kimse 1-2 saat takıldıktan sonra pişman olup pes edecek,sebebiyse ; 3.sınıf insan muamelesi. Ne video izleyebiliyorsunuz ne de oyun oynayarak puan kazanabiliyorsunuz,Türkiye'ye kapatılmış hepsi.
    Task sistemi zaten enteresan , onun dışında reklamlara tıklayıp puan kazanmaya çalışırsanız %50 ihtimalle gelmiyor. 6-7 tane sponsor reklamını tamamladım hiçbirinin puanı gelmedi. Kayıt olacaklara tavsiyem , boş vaktinizi bu saçmalığa harcamayın.

• Hocam siz konudaki kişilerin mesajlarını görmüyorsunuz sanırım ? Dün gece referansınızla siteye üye oldum. Oyun oynama seçeneği Türkiye'ye aktif değil , burada da tartışılmış zaten bu konu.. Türkiye'de yaşayan biri bu sitede puan falan kazanamaz eğer başka bir yol bulamadıkça. Resim koyup göstermek herhangi bir şeyi kanıtlamıyor. Eyvallah bir site paylaşmışsınız ancak sizden başkası faydalanamıyor gördüğüm kadarıyla. Puanlarınız hayırlı uğurlu olsun, aldığınız oyunları da güzel güzel oynayın.

Ancak ben puan kazanacağım diye saçma sapan programlar indirip , bir de onlardan puan gelmediğine tanıklık edip üstüne üstlük bu programları silmekle uğraşmaktansa buraya mesaj atıp insanları uyarırım.

Eğer farklı bir yöntem keşfettiyseniz paylaşın biz de öğrenelim, o resimdeki gibi puan kazanma ihtimalim %0 .
  • Faydalananlar da mevcut faydalanamayanlar da.Ayrıca program kurulmamasını tavsiye etmiştim. Hepsinden gelmediği de doğrudur. Şu adreste ne yapılabileceği yazılmış.http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=68

Bu arada metro 2033 ve iki oyun daha sadece 395 puan:http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=8582

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.