Şimdi Ara

Steam için bedava oyunlar, kartlar , TF2 ve Dota 2 eşyaları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
18.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dihaş

Faydalananlar da mevcut faydalanamayanlar da.Ayrıca program kurulmamasını tavsiye etmiştim. Hepsinden gelmediği de doğrudur. Şu adreste ne yapılabileceği yazılmış.http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=68

Bu arada metro 2033 ve iki oyun daha sadece 395 puan:http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=8582

Ben biraz kabalık etmişim hocam,öncelikle teşekkür ederim paylaştığın için.Oruçlu oruçlu bir de programlar rahatsız edince sanki sana çıkışmışım.

• Az önce taskleri yaptım 22tane. Gelen coinsle shank2 ve yukarda bahsedilen metro ve iki oyunu aldım. Taskleri doğru yaptığımız zaman iyi coins kazanabiliyoruz. Her gün taskleri kontrol edin bence. Diğer türlü sadece videolardan coins kazanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Az önce taskleri yaptım 22tane. Gelen coinsle shank2 ve yukarda bahsedilen metro ve iki oyunu aldım. Taskleri doğru yaptığımız zaman iyi coins kazanabiliyoruz. Her gün taskleri kontrol edin bence. Diğer türlü sadece videolardan coins kazanabiliyorum.

hocam bende birsürü task var ama hiç biri kullanımıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Gün boyu tasklara bakıyorum. Genelde kullanılmaz oluyorlar. Şanslıysanız açılıyorlar. Belirli bir saatleri yok sanırsam.
  • Önemli değil, rica ederim. Ben de sadece resim koyarak biraz kabalık ettim aslında :)

Programlar gerçekten sinir bozucu; ana sayfayı, arama motorunu değiştirmesi vs vs. neyse ki virus çıkmadı :)
  • Tremor Coins ile aldığımız ve tavsiye ettiğiniz oyunları yazarsak daha iyi olabilir.

Ben şu ana kadar Magicka, Painkiller: Recurring Evil, Shank 2 ve (Metro 2033 + Risen + Sacred Citadel) paketini aldım. Magicka'yı tavsiye edebilirim. Shank 2 ve paket daha elime ulaşmadı.
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Saints Row paketini tavsiye ederim
  • quote:

Saints Row paketini tavsiye ederim

4'lü bundle olan değil mi ?
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Oyun alanlar neler aldıklarını yazarsa sevinirim
  • Hocam referans linkini nerden alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

Hocam referans linkini nerden alıcam ?

Profilde yazıyor link
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

Hocam referans linkini nerden alıcam ?

Profilde yazıyor link

Kardeş arkadaşa tıklatıyorum hiçbirşey gelmiyor :(

EDİT: Telefonlu uygulamalara güvenmelimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi im bsavr -- 9 Ağustos 2013; 0:40:42 >
  • Referansın da offer ve task yapması lazım. Onun yaptıklarının yüzde yirmisini sen de kazanacaksın. Telefon hiç denemedim ama tavsiye etmem, saçma sapan abonelikler yapabilir :D
  • quote:

Referansın da offer ve task yapması lazım. Onun yaptıklarının yüzde yirmisini sen de kazanacaksın. Telefon hiç denemedim ama tavsiye etmem, saçma sapan abonelikler yapabilir :D

hocam peki refaransları kasabilcğeim bi site varmı bununla ilgili ?

http://www.tremorgames.com/?ref=117058 ref'im doğru değilmi bu arada ?
  • Referans olayı kişiye kalmış evet doğru
  • 2 Gündür hiç yeni Sponsorpay ve task gelmedi 206 coin de kaldım.Metro 2033 alamayacağım heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    aynı offerları tekrar yapabilirsin diğerlerinden :) bu arada 2250 puana garry's mod almış bulunmaktayım.
  • Geçen gün Metro 2033 + Risen + Sacred Citadel paketini aldım. Aktif ettim oyunlar sapasağlam... Ancak 2 gündür task falan yok. 1,2 tane video izledim 2 günde anca 10 puan falan kazanabildim.

Company of Heroes almaya çalışıyorum.Kendisi 795 puan ancak 2 gündür 260 puanlarda geziyorum. Task falanda yok. Neyse hayırlısı bakalım belki 1,2 güne yeni tasklar gelir.
  • 3 4 Tane Hesap Açmıştım Bundle Alıcaktım 1 hesapımda. proxy değiştirdim ultrasurf ile ondan oldu heralde diğer hesaplarda ise indie oyunları alcaktım aldım bile ama banlandı hepsi keyide alamadım :(

yeni açtım şimdi vessel aldım gelmesini bekliyorum inş banlanmaz

İLK OYUNUM OLAN VESSEL'i almış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi im bsavr -- 9 Ağustos 2013; 14:40:29 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.