Şimdi Ara

Steam ko gb kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam tekrar bir konu açıyorum. Genie bot+%100 Noah perisi falan aldım. Hornete dün gece kurdum uyudum fakat 3 m falan birikmiş. belli bi saatten sonra durmuş genie fakat kaç saat olmuştur bilmiyorum. Sizlere sorum 1 ay boyunca oto kutum ve %100 noahım var. Nasıl gb kasarım. Cardinal? Hornet? Yada başka ne var. Yardımlarınız gerekli ve önemli :)

• Tahminin 15 dk. da dolmuştur çantan
  • hocam hornette gelen noah önemli çanta dolsada bir şey olmaz. cardinal ise 10 tane kesiyorum bir tane bile o itemden atmıyor. nerde kasılcak bu gb kosp aldık boşa gidicek canım sıkılıyor :D
  • dostum genieye bırakarak pek para kasamassın, bu işin tek yolu elle çöp slotlarında kasmaktır. eslant half troll bscker gibi yerlerde
  • hocam valla hornet slotlarına adamlar genie ile bırakıyor adam bana rahat gb kasıyorum diyordu yani biz neden kasamayalım. bu arada troller değilde bu çöp dediklerin hangiler olur başka ?
  • HaythamKenway kullanıcısına yanıt
    half troll busucker miydi adı orda çok iyi kasan arkadaşlarım var. hornet ben de denedim beklediğim gibi değildi.
  • Sağolun hocam. Onlarada itemin yoksa levelin 70 altıysa zor dönersin diyorlar ama denemedim hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi burning biraz daha genis slot olsa tadindan yenmezdi

+65 bi okcu gorev itemleriyle rahat doner hizli olarak ama gelip alabilirler slotu elinden gelip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    bu slot alma işi nasıl oluyor kardeşim leveli yüksek olan mı orda kutuyu alıyor.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    hayır yani 65 level bir okcu görev itemleriyle rahat döner ama biri gelip slota cökebilir fp 8 7 ib ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.