Şimdi Ara

STEAM KOMPLE HESAP ÇALINDI BEYLER YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşimin steam hesabı komple çalınmış. Önce mailine girmişler şerefsizler boşaltmışlar daha sonra steame geçmişler . Steami ele geçirdikten sonra bağlı olduğu tanımlı olduğu mail adresi değiştirmişler ( nasıl yaptılar bilmiyorum ). sonra bağlı olduğu telefon numarasını şifresini herşeyini değiştirmişler. Şu anda ismim hala aynı envanterim duruyor. 1 gün oldu çalınalı ve gerçekten 2 bıçak asimov falan vs hyper değerli envanteri vardı kardeşimin. mailine girelim dedik mailde ne kadar mail varsa hepsini silmişler. mail bomboş tertemiz. ama mail şifresini değiştirmemişler telefon numarasına bağlı olduğu için. Yardımınıza bilginize veya bilgiliye ihtiyacım var. Herkesin yorumunu bekliyorum

• Hesap alım satımıyla @kayganz @AMD-123 ugrasırlar , bilgileri varsa her türlü yardımcı olurlar geçmiş olsun.
  • steam girerken şifremi unuttum de telefon numarasndan sıfırlama ile geri al . g.olsn
  • djebelli kullanıcısına yanıt
    malesef Telefon numaramda tanımlı değil. onu da kaldırmışlar
  • senin telefonuna kod gelmeden sıfırlayamazlar diye biliyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: djebelli

senin telefonuna kod gelmeden sıfırlayamazlar diye biliyorum ama

herhalde kardeşim telefon numarasın steame tanımlamamış. herşeyi mailden çözmüşler
  • Eğer hesabın ilk sahibi iseniz. Support hesabı açıp hesabım çalındı kısmına içinde şu bilgiler olucak şekilde başvurun.

İçinde kullanılan kredi kartları ( wallet alırken )
    Eğer herhangi bir siteden wallet aldıysanız ( bynogame etc ) orda siparişlerim kısmında aldığınız tüm wallet kod ları yazar. Onları yazın.

Bir sorum daha olucak, hiç mail değiştirdiniz mi hesapta ? Bir mailden bir başka maile geçti mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CC, Wallet kodu veya hesaba girdiğin oyun keyleri gibi bilgileri biliyorsan yüksek ihtimalle geri verirler hesabı. Arkadaşım 3 gün içinde geri aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.