Şimdi Ara

Steam LvL 100 Satlık Hesap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam Level 100 olan hesabımı satıyorum.

CsGo: Rankı LE

Ciddi alıcılar yazsın.

Steam Link :https://steamcommunity.com/id/realbulletproof

Steamden ekleyip yazarsanız sevinirim Donanım haberde hep cevrim ici degilim.

Fiyat olarak birşey belirlemedim. Kim daha cok verirse ona vereceğim.

Steam LvL 100 Satlık Hesap

• Güncel.
  • Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabın asıl fıyatını alacağımı sanmadığım için oraya en yüksek verene vereceğimi yazdım. Yani bana teklifler yaparsanız sevinirim
  • 20 lira atarım eger orijinal maili vereceksen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bence başka yerde dalga geç.
  • Burak D kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu steamden tartışmaya ne dersin?

https://steamcommunity.com/id/Templar_4/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur :)
  • Ağır troll arkadaslar gelmis buraya :) Bos pazari kapali le hesaplar 40 lira zaten, 100 level ne demek biliyor musunuz siz :) Iyi satışlar hocam

• Teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak D

Teşekür ederim.
    500-600 cıvarı eder diye düşünüyorum tek sebebide steam leveli. Onun haricinde hesapta değerli oyun yok zaten.
  • Bende o şekilde düsünüyordum zaten. Yorumun için teşekür ederim.
  • Eğer hesapta değerli oyun yoksa insanlar niye o kadar versin steam leveline. Onun yerine gider bulurum en ucuz kartları en ucuz badgeleri onlara para yatırıp yaparım çok daha ucuza gelir. Tek +'sı steam leveli olan bir hesabın çok para edeceğini düşünmeyin zaten ki steam level'i sadece parayla yapılıyor insanlar sana vereceğine kendi hesaplarına yatırıp yaparlar o paranın daha azına.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    en ucuz rozetleri alirsan 100 level olmak yaklasik 200 dolar tutuyor. emin misin cok daha ucuza getirebilecegine :/

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Gördüğün gibi bazı arkadaşlar ' Gaben'in Kankası ' olduğu için güya daha ucuza getirebiliyorlar hahahahaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak D

Gördüğün gibi bazı arkadaşlar ' Gaben'in Kankası ' olduğu için güya daha ucuza getirebiliyorlar hahahahaha :D
    dostum guzel hesabın varmıs laylam edenlerı kafanı takma sen tıcaretıne bak
    hayırlı satıslar
  • HaYTo kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim , burda böyle iyi yorumlar yapan insanlarıda görmek güzel birşey .
    Zaten benim hesapladığım tutar en ucuz rozetlerleydi. Artı oturup tek tek badge kasacağına adam hazır kasmış üstünede cs oynamış şahsen hesabım olmasa ve cs oynuyor olsaydım gayet alınabilir bir hesap.
  • O kadar tutacağını tahmin etmemiştim. Siz söyledikten sonra araştırma yaptım gerçekten 150-200 $ arası tutuyormuş daha önceleri(2015), tabi bazı oyunlar arttıkça fiyatı düşmüştür ama doların o günden bu güne yaklaşık 1 lira değer kazanması var tabi bir de ama tekrar söylüyorum eğer kayda değer bir şeyi yoksa harcadığı fiyattan satamaz arkadaş çünkü bu fiyatı verip kendi hesaplarını 100 level yapması daha risksiz ve mantıklı gelir çoğu kişiye. Alırsa uğraşmak istemeyen biri alır bence.
    Edit: Hesapta 300 liralık fln da cs inventorysi varmış hesapla beraber satıyor mu emin dğeilim ama satıyorsa hesabın ederi için 600 lira normal hatta hafif ucuz sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 10 Ekim 2016; 14:53:39 >

Evet hepsini birden satiyorum :) bazı arkadaşlar anlamiyor işde :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.