steamde oyun satın almak ıstedim. kart bilgilerimi girdim. bu kredi kartı kartı cıkaran kurulus tarafından reddedildi diyor. kartın musteri hızmetleri departmanıyla iletişime gecn dıyor. ben iletisime gecsem ne diyecegim onlara. bana nasıl yardım olacaklar bı yol gosterirmisiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: mad_wolff
steamde oyun satın almak ıstedim. kart bilgilerimi girdim. bu kredi kartı kartı cıkaran kurulus tarafından reddedildi diyor. kartın musteri hızmetleri departmanıyla iletişime gecn dıyor. ben iletisime gecsem ne diyecegim onlara. bana nasıl yardım olacaklar bı yol gosterirmisiniz..
yurt dışına kapalıdır kartın yurt dışı alışverişlerine açtıracaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: osmanlı06
quote:
Orijinalden alıntı: mad_wolff
yurt dışına kapalıdır kartın yurt dışı alışverişlerine açtıracaksınız
hallettım sorunu. yalnız yurtdısı alısverisi ile alakalı degilmiş. yınede sagolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme