Şimdi Ara

Steam oyunlarını grafik işlemciyle çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
12.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarım pek iyi olmadığı için bazı oyunları nvidia işlemcisi ile en yüksek performansta oynuyorum. Ama steam'dan satın aldığım oyunlarda sağ tıkladığımda böyle birşey çıkmıyor. Steam dışı oyunlarda oyunun simgesine sağ tıkladığımda Grafik İşlemciyle Çalıştır diye bir seçenek oluyor ve oyunları En yüksek performansta çalıştırıp oynuyorum. Ama steam'dan satın aldığım oyunlarda böyle bir seçenek olmuyor. Steam dışı oyunları grafik işlemcisiyle çalıştırmamın bi yolu var mı?

• Nvidia control panel den yapılabiliyor
  • Bunu nasıl yapabilirim? Şöyle birşey denedim. Acaba doğru mu yapmışım? nvidia ile açmak istediğim programı 3D Ayarların Yönetilmesi kısımdan seçip en yüksek performans'ı seçtim. Uygula dedim. Bu oyunu açtığımda En yüksek performansta mı açıcak?

SS

ScreenShot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35emre -- 26 Ağustos 2012; 21:00:26 >
  • benim ekran kartım ati readeon HD 4650 series nasıl bulabilirim nütfen yardım edin
  • Dostum masaustune sag tikla, nvidia denetim masasi, sol uste secenekler olmasi lazim 3 tane hatirlayamadim laptobu acinca yazarim, onlardan bitanesine girdigin zaman uygulama secme yeri var ordan istedigin oyunu sec ve nvidia islemciyle calistir de uygula de kapa. Oyun nvidia ile acilacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam ve emulatör kullanımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.