Bugün indirime giren nether isimli oyunu hem kendime aldım hem kardeşime yolladım ama oyun 32bit pcde çalışmıyormuş ikimizin bilgisayarıda 32 bit ve ben oyunu geri vermek istiyorum bi yolu varmı? 6 dolarımın boşa gitmesini istemiyorum :S
Vista/Windows 7 *64-BIT OS REQUIRED* yazdığı için vermez.
tıcket yollaman lazım belkı gerı alırlar
quote:
Orijinalden alıntı: baskanbosnak
Benimde aklıma geldi ama ingilizcem yeterli değil. Ayrıca tek kendiminkini değil kardeşime görderdiğimide vermeliyim off keşke almadan önce tam okusaydım :S
E-Mail göndermeyi dene Steam'in destek bölümü özenli çalışır yeterli İngilizcem yoktu gibisinden bişeyler söyle gerçi mail'i İngilizce yazman gerekecek :D
quote:
Orijinalden alıntı: turkejderi001
quote:
Orijinalden alıntı: baskanbosnak
Benimde aklıma geldi ama ingilizcem yeterli değil. Ayrıca tek kendiminkini değil kardeşime görderdiğimide vermeliyim off keşke almadan önce tam okusaydım :S
gogıl cevırıyı kullan az bıraz gavurca yaz onlar anlar
Aslında bilgisayarım 64 bit kaldırıyor daha önce kurdum acerin sitesinde 64bit driverlarıda var ama emin olamadığım nokta 64 kurarsam performans sorunu yaratırmı? Eğer bir sıkıntı olmazsa ben oyunu geri verebileceğimi zaten sanmıyorum ve oynamak istiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme