Şimdi Ara

Steam pazar bekletme saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefondan 2 saattir halletmeye çalışıyorum hala yapamadım. sürekli hatalar çıkıyor vs. steam illa telefon mu gerektiriyor bu saçmalığı kaldırmak için? e-posta ile vs. halledemiyor muyuz? acilen satmam gereken eşyalar var lütfen yardım

edit: telefondan olmama sebebi steam guard kod gönderiyor giriyorum "bu kod ile ilgili bir hata oluştu (2)" hatası çıkıyor. bunu yapsam da 7 veya 15 gün bekletecek mi beni? hemen satamayacak mıyım bir şey çıldıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 12 Haziran 2016; 14:26:42 >

• telefon uygulamasını indirip, telefon güvenliğini aktif ettiğinizde pazara bir şey koyduğunuzda telefon uygulamasını açıp "onaylamalar" bölümüne geldiğinizde orada koyduğunuz şeyi göreceksiniz ona tıklayıp listeleme oluştur dediğinizde anında pazara çıkmış oluyor. bekleme söz konusu olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

telefon uygulamasını indirip, telefon güvenliğini aktif ettiğinizde pazara bir şey koyduğunuzda telefon uygulamasını açıp "onaylamalar" bölümüne geldiğinizde orada koyduğunuz şeyi göreceksiniz ona tıklayıp listeleme oluştur dediğinizde anında pazara çıkmış oluyor. bekleme söz konusu olmuyor.

sorunu 10 dakika önce çözdüm. giriş yaparken sağdaki bu aygıtı kullan gibi bir şey var oraya tıklamak gerekiyormuş. teşekkürler.
  • Akıllı telefonum yok bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba . Bu saçma sistem yüzünden 15 bekleyerek 70 liralık item 15 liraya düşütü
  • quote:

Orijinalden alıntı: falone

Akıllı telefonum yok bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba . Bu saçma sistem yüzünden 15 bekleyerek 70 liralık item 15 liraya düşütü

https://github.com/Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: falone

Akıllı telefonum yok bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba . Bu saçma sistem yüzünden 15 bekleyerek 70 liralık item 15 liraya düşütü

https://github.com/Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator

saolun yaptım sayenizde umarım hesap açısından sıkıntı olmaz program

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.