Şimdi Ara

Steam pazarin halii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu topluluk pazarinin hali ne boyle skinler gun gectikce bir iki lira yukseliyo bes gun once baktgim tenha bosluk az asinmis lar 51 tlden baslarken suan 65 den basliyo boyle giderse onbes gune kadar 100 tl yi bulacak gibi ayrica ankara ici asagidaki skinleri guzel floatli kullanmalik alcam hepsi olan ulasabilir

M4a4 tenha bosluk MW veya seri les FT
    Ak47 akuamarin FT
    Usp paslanmaz FN
    P250 ölüler günü FN
    Ump45 ilkel kılıç FT
    Stattrak p90 üçgen FT

• Her inişin bir çıkışı vardır yeğen merak etme fazla da umut bağlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUT THAT COOKIE DOWN NOW

Her inişin bir çıkışı vardır yeğen merak etme fazla da umut bağlama.

Tersi değil miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUT THAT COOKIE DOWN NOW

Her inişin bir çıkışı vardır yeğen merak etme fazla da umut bağlama.

İnmesede olur ama daha fazla cikmasa iyi olur gun gectikce katlaniyo daha uygun skin alabilecegimiz siteler varmiki yeniyim pek bilmiyorum
  • gnciso123. G kullanıcısına yanıt
    yeni olduğun belli.pazar sürünüyordur konusudur diye geldim,bet siteleri kapanmadan görecektin sen pazari.o gamma kasasindaki esyalarin fiyatları yeni yeni düşüyor olurdu simdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • $1 = 3.64₺
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knucker3

$1 = 3.64₺

Dolarla alakası yok. Pazarı gizli sekmede aç dolar olarak da pahalılandığı görünüyor.
  • gnciso123. G kullanıcısına yanıt
    İmzam'da Steam Profilim Var. M4A4 Float Çok İyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AK-47 | Aquamarine Revenge
    Restricted
    Exterior: Field-Tested
    0.21683982014656066895
  • Hocam tek tek ugrasmak istemiyorum hepsini bir kiside bulmak zor olurda genede bir kac tanesini bir kisiden alsam iyi olur
  • Major zamanı fiyatların düşeceğini umuyorum
  • satın elinizdeki herşeyi benim bıçağım 134 liraydı. 202 tl den koydum satılmış.
    m4a4 18 liraya almıştım 28 liraya satılmış.
    ak 45 liraya almışyım 65 liraya satılmış.

majorde kesin düşecek. hele hele yeni operasyon çıktığı işl gün pazar yerlerde sürünüyor. Bu hep böle oldu inşallah yanılmam.
  • bi ara stickerler böyle yüksekti 2015 parlak katowiceler 400-500-600 civarı oldu satan sattı sonra düştü şimdi sürünüyor aynısı skinlerede olur. Pazarı canlandırmaya çalısan lobi olduğunu düşünüyorum düşey major veya operasyon zamanı.
  • Arkadaslar dedigm gibi oyuna pek hakim deyilim yeni oldugum icin major zamani dediginiz sey nedir ?
  • Rahat ol skinlerin fiyati illaki düşecek ama oyunların fiyatlarının yükselmesinden korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.