Şimdi Ara

Steam, PlayStation 4'e Geldi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam, PlayStation 4'e Geldi!!!

PlayStation 4 için geliştirilen Linux tabanlı Fedora 23 işletim sistemi yayınlandı. Linux işletim sistemi ile Steam uygulamasını ve farklı emulatörleri, PS4'te çalıştırabilirsiniz.

Hackerlar PlayStation 4'ü henüz kıramasa da farklı işletim sistemi yüklemeyi başarmıştı. PlayStation 4'ün Linux tabanlı işletim sistemini çalıştırmasının ardından Steam de PS4'e yüklenmiş ve Steam oyunlarını PlayStation 4'te çalıştığına dair videolar yayınlanmıştı. Fail0verflow ekibi bugün uzun süredir test ettikleri Linux tabanlı Fedora 23 işletim sistemini PlayStation 4 için yayınladı.

Fedora 23'ü PlayStation 4'e yüklemek ve Steam oyunlarını PS4 üzerinden oynamak için sistem yazılımınızın 1.76 olması gerekiyor. Ayrıca 8 GB Flash Disk, klavye ve mouse da ihtiyacınız olan araç gereçler arasında yer alıyor. Henüz stabil olmayan PS4 için Fedora 23'te, Wi-Fi ve Ethernet çalışmıyor, ayrıca sistem ve oyun sesleri de gelmiyor.

PlayStation 4'e Fedora 23 yükledikten sonra Steam'i indirebilir, üst seviye sistem gerektirmeyen Steam oyunlarını PS4 üzerinden oynayabilir ve emulator yükleyerek Retro oyunları yine PS4 üzerinden oynayabilirsiniz.

PlayStation 4'e Fedora 23 yüklemek için gerekli dosyaları buradanhttp://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=66&t=46052 indirebilirsiniz.

http://shiftdelete.net/playstation-4-icin-steam-yayinlandi-73275

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam, PlayStation 4'e Geldi!

Oyun tutkunları için heyecan verici haberler! PlayStation 4 sahipleri artık Steam'in oyun kütüphanesine doğrudan konsollarından erişebilecekler. Bu entegrasyon, iki oyun devi arasındaki iş birliğinin yeni bir aşamasını temsil ediyor.

Steam'i PS4'e Yükleme

Steam'i PS4'üne yüklemek için şu adımları izlemelisin:

• PlayStation Store'a git ve "Steam Link" uygulamasını ara.
    • Uygulamayı indir ve yükle.
    • Steam hesabınla giriş yap.

Steam Oyunlarını PS4'te Oynama

Steam hesabına giriş yaptıktan sonra, Steam oyun kitaplığındaki oyunlara PS4'ün üzerinden erişebileceksin. Oyunları oynamak için bir DualShock 4 kumanda veya uyumlu bir oyun kumandası kullanabilirsin.

PlayStation 4'te Steam Özellikleri

PlayStation 4'teki Steam Link uygulaması, oyunculara aşağıdakiler gibi çeşitli özellikler sunuyor:

• Tam Steam oyun kütüphanesine erişim
    • Yerel çok oyunculu oyun desteği
    • Uzaktan oyun desteği (uyumlu oyunlar için)
    • Bulut kaydetme desteği

Sıkça Sorulan Sorular

• PlayStation 4'te Steam var mı? Evet, Steam Link uygulaması sayesinde PlayStation 4 sahipleri artık Steam oyunlarını konsollarından oynayabilirler.
    • Steam oyunları PlayStation'da oynanır mı? Evet, Steam Link uygulamasıyla uyumlu olan Steam oyunlarını PlayStation 4'te oynayabilirsin.
    • PS4'e Steam yükleme nasıl yapılır? Steam Link uygulamasını PlayStation Store'dan indir ve yükle. Ardından Steam hesabınla giriş yap.

Steam'in PlayStation 4'e entegrasyonu, oyunculara daha fazla oyun seçeneği ve esneklik sunuyor. Bu ortaklık, oyun endüstrisinde yeni fırsatların ve yeniliklerin kapısını açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PS4' e linux kurup steam oyunu oynayacak gerizekalı var mı acaba, merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tane ps4 üm olsa birine bile yapmam gereksiz
  • Adam meraktan yükler yine yükler para bolsa ps4 ü sonra atar çöpe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar boş ve gereksiz.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Konu kadar, konuyu açan da boş ve gereksiz birisi...
  • ne bu şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kirilirsa haber verin

• Saçmalık

• Ps4 kırılmayacak galiba hackerlar bile umudu kesmiş boş işlerle uğraşıyorlar
  • Ne zaman satışlar düşer o zaman başlar hackerların tek başına yapabileceği bir iş değil bu

• Teşekkürler hemen yükledim
  • 60 dolarlık oyunları konsolda da 3 dolara alıyorum artık

yıllardır steam'den satın aldığım bir dünya oyun da var

mis

çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

60 dolarlık oyunları konsolda da 3 dolara alıyorum artık

yıllardır steam'den satın aldığım bir dünya oyun da var

mis

çok teşekkürler

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.