Şimdi Ara

Steam satın almayı askıya aldı uyarısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün steamdan payday 2 satın aldın ve akbank kartıyla yaptım iban falan gonderdikten sonra oyun kütüphaneye düştü ama yükleye basınca uyarı geliyor ve ekranda satın alma işleminiz devam edecek-steam işlemi bitirdiğinde size haber verecek işlem bitene kadar bu oyun oynanabilir olmayacak yazıyor ilk defa böyle bir uyarı aldım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

• BurakDD9907 kullanıcısına yanıt
    Aynı hata bugün banada oldu Rust satın aldım aynısını söylüyor mobilden aldım arkadaşın aynı hatasını alıyorum 1 saat oldu lütfen yardımcı olurmusunuz.!!
  • BurakDD9907 aynı şekilde bende hesabım ile iban ile 2 gün önce payday2 aldım ucuzluğu görüp sevinerek.
    Hala bekliyorum aynı durum bendede var.
    Destek ' e e-posta da gönderdim bekliyorum nolcak bilmiyorum :(
  • Aynı durum bende de var..Eidos Anthology aldım..4 dk vardı kampanyanın bitmesine..hızlı hızlı doldurdum boşlukları orada bankayı seçtim..keşke seçmeseydim =(..direk visa olarak yollasaydım karttan çekerlerdi..neyse oyunlar yüklendi ama indiremiyorum uyuz oldum..26 ekimden beri bekliyorum..hatta bir aracı firmaya (adını vermeyim reklam olmasın) havale yaptıktan sonra alışveriş işleminiz tamamlanacak yazdı..yaptım kartımdan havaleyi onlarda çekmişler parayı..sonra dekonta baktım oyun referans numarasını yazmamışım..işte dün bir kere daha mail attım onlara..dekontu,oyunun alışveriş sayfasının resmini ve steam de çıkan yazıyı..aynısını steame de attım..ödeme yapıldı niye açmıyorsunuz oyunu tarzında..hiç biri cevap vermedi..bekliyorum..yarın olmadı aracı firmayı arayacam bir daha yada ofislerine gidecem =))
  • gençler ben 3 aydır giremiyodum o olay onaylama süreci olduğu için olmuyodu 2-3 gün sonra düzeliyo
  • Burak Kardeşim 2-3 Güne Düzelir Demişsin Ama 3 Ay Beklemişsin Nasıl Oluyor O Bi Net Açıklar Mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.