|
Steam, Türkiye için önerilen dolar kurunu 2.10'dan 11'e yükseltti (8. sayfa)

-
-
Tümevarım yapma, birkaç örneğe bakarak büyük resmi görme kapasitesi olmayanlar bunu "tek istediğimiz ucuz oyun zaten" diye algılar. Şaşırmadım :)
-
Doları steam gibi sömürgeci diye bahsettiğin platformlar yükseltmediği için sıkıntı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugünlere kendimiz geldik.Kendi kendimize yaptık.
-
Adamlar yine insafliymis kac zamandir ₺ nin hali ortadayken kuru 1.8 den hesaplamışlar.
Harika 😂 öneriniz var mı şuan için hocam, skinlerin fiyatı atmamış diyorlar ben öyle pek skin falan takip etmiyorum, eğer atmamışsa ve atacaksa alayım skin bi tane artınca satarım bari bakiyem korunsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ülke araba ps falan üretiyor sanıyorsun herhalde.
arabadan alınan vergiye bak sence bu vergi sana geri dönüyor mu?
0 ticari riskle geçiş garantili müteahitlere tek laf etmezsiniz ama sıradan vatandaşlara ağzınızdan geleni söylersiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an 10 lira önermesi size abartı geliyor olabilir arkadaşlar ancak asgari ücretin artışına şurada kalmış 2 ay, en az asgari ücret olacak 8 bin lira...
En az 50 liran olmadan dışarıda bir şey yemek de mümkün değil, hatta cebinde 5 lira olunca alınacak minik hazır gıdalar bile yeni asgari ücretle alınamaz hale gelecek. Yani minimum 10 lira gerekecek.
Bundan sonra eskiden 10 lira altı oyunlar yerine 50 lira altı oyun indirimi takip edeceksiniz ve bir arkadaşın dediği gibi bu kur en az 5 sene korunur.
Bence Kabul edilebilir bir değişim olmuş.
Epic sen çok yaşa 😬🥳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet hala gamepass falan diyor,tamam gamepass ucuz ama içinde ilgi çekici oyun sayısı bir elin parmağını geçmiyor onu napıcaz…
Valla bedava
-
Bileydim önceden 1-2 oyun alırdım şimdi imkansız
-
vatandaşın hayrına yapılmış bir projeye sahip çık sonra gel, ama yooooook hep "İSTEMEZÜK" !
-
geç bile kaldılar
-
87 musul burası 😃 oyuncu kitlesi korsana yönelmesini yani Türkiye’nin korsan oyun çekenlerde en yüksekte olmasını istemem. Gençlerin elinden püskevitini aldınız, bari oyununu almasınlar.
2018 de Rte attım. Demek ki istemezükçü değilim!
Bende ilk oydan beri akpliyim😏 o verilen geçiş garantilerinin çoğunun kat kat fazlasının aşıldığını süre bittiğinde ise devletimizin neredeyse kelepir fiyata o eserlere sahip olacağını bilmenizi isterim.
İyi bile dayandı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X