Adamlar yine tekrar acımışlar bize bizi bizden daha çok düşünüp < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 25 Ekim 2022; 14:26:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam, Türkiye için önerilen dolar kurunu 2.10'dan 11'e yükseltti (7. sayfa)

-
-
csgo skinlerim hala eski ücretten gözüküyor
-
Madem bu kadar indie seven varmış Game Pass'te bile gereksiz derecede fazla indie oyun var.
Steam önerilen kur bitti diye indi bindi mi bitti yani yok son kale, yok ilk kale mount blade falan komik. Ha ben illa destek verecektim diyen varsa artık x kuruş değil gariban indie geliştiricilere 10x kuruş desek vermiş olursunuz. Bir de bu açıdan bakın xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 25 Ekim 2022; 15:3:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet gençler ahapeye bol bol teşekkür edin
-
Donanımhaber gibi bir sitenin Twitter'da gördüğünü yazmasını değil de biraz araştırarak haber yazmasını beklerdim. Kur 1 dolar = 10 tl olarak sabitlenmedi. Adamlar her fiyat etiketi için piyasa odaklı bir "lokalizasyon" yaptı.
1 dolarlık oyun için 11 tl öneriliyor,
35 dolarlık oyun için 325 tl öneriliyor,
60 dolarlık oyun için 510 tl öneriliyor.
Yani "kur sabitleme" gibi bir mantık yok.
https://steamdb.info/blog/valve-price-matrix-2022-update/
-
Multiplayer oyunları çokça oynamıyorsanız o kadar sorun değil, Denuvo kullananlar haricindeki oyunlar hemen kırılıyor zaten; ama ileride Battlefield filan alıp multiplayer oynamak hayal oldu. 2009'da çıkmış olan kıçı kırık Left 4 Dead 2 bile 105 TL olmuş, Türkiye'de lisanslı oyun alma olayı bitmiştir.
-
Bugünleri görerek stok yaptım zamanında çok şükür :D
TL bakiyesi de aynı oranda arttırıldı mı? Benim 1000 TL bakiyem var oyun veya skin alsaydım madem orada TL olarak tutacağıma
zamdan önce bazı oyun fiyatları aşırı pahalıydı zaten. Belki valve kendi oyunlarını 1.8 kurdan satıyordu bilemiyorum. Ama yeni çıkan popüler olupta uygun fiyatlı bir oyun görmedim uzun zamandır.
-
ben oyun oynanamam ama bu genclere musluman ulkede gavur eziyeti ...bi oyun asgari ucretin 5500 oldugu yerde 400-500 lira olmazki
Adamların 6 kat yükselttiği fiyat bile normalde olması gerekenin yarısı :D Direkt gerçek kur olan 18,60'a çıkarsalar da yeni nesil bir şeylerin iyice farkına varıp cevabını 2023'te verse.
Kendi devletimiz telefonda, arabada dolar kurunu 30 liradan sayıyor, "elin gavuru" bizi kendi devletimizden daha çok düşünüp 10 kat ucuza saymış. Zam yaparken bile insaflı davranıp yine güncel kurun yarısına çıkarmış. Hey gidi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 25 Ekim 2022; 17:07:06 >
-
iyi olmuş. ulan Türko oyun senin neyine? otur evde 3. sınıf yerli dizilerini izle.
-
birşey üretmeyi düşünme, ucuz araba telefon konsol isteyerek hayatını geçir! he anam tek istediğimiz ucuz oyun!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 25 Ekim 2022; 17:29:52 > -
Uncharted steam den alanlar oyunu açamayıp refund yaptı.
Crack li torrent indirenler problem yaşamadı. Kim haklı siz karar verin XD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 25 Ekim 2022; 17:34:15 >
-
Sömürgeci platform ne ya? Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Adamlar güncel kurun yarı fiyatına oyun satıyor buna bile laf ediyorsunuz. Beğenmiyorsan alma kardeşim git başka yerden al bir tek steam mi satıyor? Tabi başka yerde daha pahalı ;)
Bir de ets 2 gibi simülasyon oyunu bile 1800 tl falan diye saçmalamış. Ets 2 kaç yıllık oyun sürekli ek paket çıkarılıyor. En az 20 tane boya dlc si satılıyor. Alma kardeşim her şeyi almak zorunda değilsin ana oyunu al 80 liraya indirimde diğer haritaları da alsan 500 ü geçmez. Ets 2 de bir zamanlar 8 liraydı artık 80 lira bunun sorumlusu steam değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıl tutulması bir yorum olmuş. Doları tabii ki Steam yükseltmediği gibi, yayıncıların oyunlarını sattığı fiyatı da Steam belirlemiyor. Tam tersi doların gerçek fiyatı 18.6 TL iken Steam yayıncılara, güncelleme ile birlikte 10 TL olarak öneri yapıyor. Bunu kabul ederler etmezler yayıncılara kalmış tabii ama Steam fiyatları olabildiğince düşük tutmaya çalışıyor bile diyebiliriz. Steam vergi ödüyor zaten, VAT dahil olduğunu belirtiyor fiyatlarda. Oyunun fiziksel kopyalarının olup olmayacağını da yayıncılar belirliyor, Steam ile ilgili hiç bir şey yok burada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X