Şimdi Ara

Steam, Türkiye için önerilen dolar kurunu 2.10'dan 11'e yükseltti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet hala gırgır şamata da . 14 tl lik oyun az once 104 tl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 25 Ekim 2022; 12:42:32 >
  • Eski kur 2.10$ imiş, 1.80 değil. Yeni kur 10 TL. 60$ oyun eski kur ile 92 TL idi, şimdi 510 TL oluyor. Arjantin Peso'sundan sonra en çok fiyat farkı olan TL oldu. %424 zam yedi bir nevi.

• Han Yakuzayoutube
    Pedro Pascal crying ühühü ğ Pedro pascal Space song Odysse Smile and sad boy Happy but sad
    https://www.youtube.com/watch?v=55YOw2Oz8ac
  • 18 yapmadıklarına dua edin. artık online oyun oynamak isteyenler oyuna 1000-1500 lira verecek. zamanında 600 liraya ps3 konsol alınıyordu.

• Gabe ağlıyor şu anda... Ne yaptın müdür, üzdün adamı bak.

• DeviLJoN D kullanıcısına yanıt

Söylediğin her şey tamam, ok. Tek sorum var; 1 USD= 1,5 TL mantıklı mı? Hangisi daha mantıklı? 1 USD = 10 TL mi yoksa 1 USD = 1,5 TL mi? Benim yaşadığım gezegende dolar kuru şu an 18,60 TL, sizin orası ne durumda bilmiyorum.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Çok basit matematik hocam: "Bu önlem için yapacağı arge>kazanacağı TL satış karı". steam açısından ticari olarak düşünürsek dibine kadar doğru strateji.

Giren yine vatandaşa giriyor orası ayrı.

• Skin fiyatlarında da ciddi artış olacaktır.

Hali hazırda lisanslı ürün alma konusunda zaten yetersiz olan Türkiye için korsan ürünlerin kullanımında artış olacak gibi görünüyor.

Bu da verilen emeğin hakettiği değeri alamayacağı anlamı taşır.

Oyun geliştiricileri de, para kazanamadığı bir ülke için oyunu türkçe yapma zahmetine veya maliyetine katlanmak istemeyeceklerdir.

• Indie oyun seven biri olarak üzüldüm. Bu ekonomiyle yapacak bişey şey yok. Teşekkürler AKP.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    1.8i zaten küçük indie yapımcılar haricinde takan yoktu ki zaten. Boş bir eleştiri...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artık herşey steamde uygun olurdu türk oyuncuların merkeziydi artık bıktım herşeyin yükselmesinden

• Yıllar önce Pc masterrace ben 100 liradan yukarıda oyun almıyorum deyip konsol oyuncularıyla dalga geçen tayfa vardı, size de hayırlı olsun şimdi eşitlendi durum hadi iyi oyunlar annem :D

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

bedava mı olsun ne?

• Kim ne derse desin bu senenin yıldızı Playstation oldu. Bu zamlar konsollara daha fazla oyuncu kazandıracak. Yakında Steam’den de bir abonelik sistemi gelir mi göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bundan önce millet oyun almak için steam sayfasında sıraya giriyordu mamkörler

• AAA oyunlar icin iyi, indie ler icin kotu olmus

Kimse sallamiyordu eski onerilen orani zaten. Anca fiyat hatalari oldugu zaman ucuza AAA oyun goruyorduk

• Steam bile vatandaşı hükümetten çok düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol oyunculuğu ve kardeşlik. Al - sat. Bunlara yatırım yaptık bugünleri gördük bir nebze kazandık. Amaç oyun oynamak kimseyi zengin etmem. Steam için geçmiş olsun. Torrent yazanlar artık çoğu grup dağıldı. Her oyunu çıktığı an beklemesinler hatta çoğu gelmeyecek. Denuvo orayı da baltaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 25 Ekim 2022; 14:1:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hak ettiğinizi yaşıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.