Bildirim
Steam Üzerinden Left4Dead 2 Oynayanlar?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlık isteği gönderdim dostum. Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
Steam: ZyraiX -
Ekliyorum İsmimimi sürekli garip yaparım,yani reddetmeyin -
ekliyorum bölüm bitirelim :D -
imzamdan ekleyebilirsiniz :D -
Bende oynarım devamlı ekledım :) Ceass* Cx nickim -
7/24 açığım süper olur ekip ile oynamak fakat şuanda oyuna sahip değilim almalı mıyım sizce tavsiye eder misiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost762
7/24 açığım süper olur ekip ile oynamak fakat şuanda oyuna sahip değilim almalı mıyım sizce tavsiye eder misiniz ?
Ben tavsiye ediyorum gerçekten çok zevkli arkadaşlar ile skype üzerinden sesli chat ile oynuyoruz :) Ama bir süre sonra sıkıyor. Bf3 origin al 5 dolar şuan onu oynarız seninle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 15 Ağustos 2013; 9:15:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihan Unlu
quote:
7/24 açığım süper olur ekip ile oynamak fakat şuanda oyuna sahip değilim almalı mıyım sizce tavsiye eder misiniz ?
Ben tavsiye ediyorum gerçekten çok zevkli arkadaşlar ile skype üzerinden sesli chat ile oynuyoruz :) Ama bir süre sonra sıkıyor. Bf3 origin al 5 dolar şuan onu oynarız seninle :)
nerde 5 dolar hemen almam gerek -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cihan Unlu
quote:
nerde 5 dolar hemen almam gerek
Humble Bundleye bak dostum 12 günü var daha kampanyanın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 15 Ağustos 2013; 14:12:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X