Şimdi Ara

Steam VAC Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncellikle herkese merhaba.Bu steamdeki VAC olayını ben pek anlamış değilim çünkü pek doğru çalıştığını göremedim henüz.Mesela hepimizin bildiği CS:GO dust 2 de bir çok hile yapan oyuncularla karşılaşıyoruz ki bunlar genellikle global elite yada smurf olduklarını idda ediyolar falan.Benimde canıma tak etti bi kaçını arkadaş olarak ekledim heriflerin maçlarını izlerken aim lock gibi hile kullandıklarının teşhisini koydum(bu eklediklerimin 200 wini falan var) ve bu saçma salak valvenin tasarladı program bunları algılamıyor.Reportla deseniz oyunun report bölümü çalışmıyor çok enteresan bi şekilde.Çalışsa bile overwatch a gönderiyo onunda pek bi boka yaradıgını söyleyemicem :D.Youtube da takılırken bir kaç video gözüme takıldı.Steam VAC proları banlıyo gibisinden biraz uzun olduğu için siz bakın isterseniz.Yani benim demek istediğim şu bu kadar dandirik bir Anti-Cheat sistemini hacklemek zormu?Cs:GO da banı olanlar için bi unban programı tasarlamak zormudur yada varmıdır?VAC in kendi sitesinde ban yiyenlere göz atıyordum kimisinin banı 5 yıl sonra kimisinin banı 1 ay sonra falan kalkmış.Bana göre artık CS:GO nun boku çıktı oyunu almayan varsa almasın zaten CS:GO pişmanlıktır.

• Okumayin dust2 de ezilen nova 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

Okumayin dust2 de ezilen nova 2

Ezilmiyorum, mainde DMG takiliyorum. Her cs go yu actigimda , raporladiginiz oyuncu banlandi tebrigini almaktan sikildim. Onun yerine kutu vs verseler daha makbule gecerdi.

Yani arkadasa katiliyorum. Saglam bir sistem olsaydi bugun esea faceit vs olmazdi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Ezilmiyorum, mainde DMG takiliyorum. Her cs go yu actigimda , raporladiginiz oyuncu banlandi tebrigini almaktan sikildim. Onun yerine kutu vs verseler daha makbule gecerdi.

Yani arkadasa katiliyorum. Saglam bir sistem olsaydi bugun esea faceit vs olmazdi ;)

Aynen bu her açtığımda "rapoladığınız oyuncu kalıcı olarak uzaklaştırıldı" mesajını görmek sıkıyor artık; ulan herif banlanıyor tamam ama önce benim oyun zevkimin içine etmiş oluyor. Geçen Log da bi herifle karşılaştım, adam smurfum filan mainim global elite diyerek yedirmeye çalışıyor profilini bir açtım 4 tane VaC ban yemiştir diyor. Ulan 4 vac banlı adam benle nasıl maç yapıyor. Hayır bu adam MGE ye kadar banlanmadan nasıl gelmiş

• Medeniyetsiz kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim dmg yim istiyosan profil falanda atabilirim ben genel olarak konuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Aynen bu her açtığımda "rapoladığınız oyuncu kalıcı olarak uzaklaştırıldı" mesajını görmek sıkıyor artık; ulan herif banlanıyor tamam ama önce benim oyun zevkimin içine etmiş oluyor. Geçen Log da bi herifle karşılaştım, adam smurfum filan mainim global elite diyerek yedirmeye çalışıyor profilini bir açtım 4 tane VaC ban yemiştir diyor. Ulan 4 vac banlı adam benle nasıl maç yapıyor. Hayır bu adam MGE ye kadar banlanmadan nasıl gelmiş

Valla bende nedesem bilemedim ya zaten oyunun yaş ortalamasıda düştü

• Senin karşına geliyim dus2 de yemin ediyorum 3 el verirsem al sana Karambit Fade vereyim.

Türklerin bu oyundan %90 ı anlamıyor ve noob. Ruslar da aynı. Mantık oyunu olduğunu bilmiyorlar veyafarkında değiller. Her şeyi aim sanıyorlar neyse nova da iyi eglenceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    sınırsız steam trade banı
    10 yıl önce açıldı
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

Senin karşına geliyim dus2 de yemin ediyorum 3 el verirsem al sana Karambit Fade vereyim.

Türklerin bu oyundan %90 ı anlamıyor ve noob. Ruslar da aynı. Mantık oyunu olduğunu bilmiyorlar veyafarkında değiller. Her şeyi aim sanıyorlar neyse nova da iyi eglenceler

%100 haklısın kardeşim tek düşünen benim sanıyodum karambit fade? bu kadar güveniyosun demek :D vermeyeni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugar21 -- 31 Ağustos 2015; 2:16:28 >
  • Konuyu açan arkadaş çok daha farklı bir şeyden bahsetmiş. VAC oyuncuları tek tek banlamaz, aynı anda olabildiğince çok hileciyi uzaklaştırmak için banlama olayını büyük dalgalar halinde yapar. Bu yüzden oynayıp reportladığınız kişiler genel olarak hemen ceza almaz. Banlanan profesyonel oyuncularda cidden hack kullandıkları için banlanmış kişilerdir. VAC hiç bir zaman masum birisini banlamaz.

Banlanan prolar: KQLY, Emilio, Sf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 31 Ağustos 2015; 4:52:17 >
  • Ban yemiyor yemez demeyin sonunda vuruyorlar gözlerine en basiti ow'a dustuklerinde yiyorlar.

• Beyler Vac banları oyunlara özel, başka oyunda yedikten sonra cs de hile yapmadılarsa oynayabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.