Şimdi Ara

Steam ve Origin Oyun Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biz bizim arkadaşlarla CO-OP ve MP olan oyun almak istiyoruz hazır indirimler de başlamışken. Zevk alacağımız ve sıkılmadan oynayacağımız oyun arıyoruz. Lütfen yardımcı olun.

• Takipteyim bana da lazım
  • Arkadaşlarla oynayabilecek payday 2 var hocam benim bildiğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

Arkadaşlarla oynayabilecek payday 2 var hocam benim bildiğim.

Saolasın kardeşim ama payday 2 de hile olayı oluyormuş diye duydum benim de aklıma gelmedi değil. Yorumun için teşekkür ederim, ben bi arkadaşlarla konuşayım. Başka önerisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

quote:

Saolasın kardeşim ama payday 2 de hile olayı oluyormuş diye duydum benim de aklıma gelmedi değil. Yorumun için teşekkür ederim, ben bi arkadaşlarla konuşayım. Başka önerisi olan var mı ?

Dostum hile olayı çoğu oyunda var. Zaten hile yapan biri olunca isminde cheater yazıyor. Ben bugüne kadar 1 kişi gördüm hile yapan.

• quote:

Oyunda sadece bank, dükkan mı soyuyoruz, multiplayer kısmını anlatır mısın biraz ?
  • battlefield 4
    payday 2
    cs:go
    titanfall
    cod:advanced warfare
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Battlefield 4
    BF4 olabilir, Payday olmaz dediler, cs:go var zaten, Titanfall ve COD:AW çok pahalı kardeş naptın sen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 3 Aralık 2014; 17:32:33 >
  • quote:

BF4 olabilir, Payday olmaz dediler, cs:go var zaten, Titanfall ve COD:AW çok pahalı kardeş naptın sen :D

titanfall 10 euro mu neydi dostum
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Kardeş indirim bitmiş 40 € şimdi
  • https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-steam-preorder.html düşünebilirsiniz,bf4 ve titanfallda bakabilirsiniz siteden
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Kardeş önerin için teşekkür ederim peki site güvenilir bi site mi sen alışveriş yaptın mı buradan ?
  • quote:

Kardeş önerin için teşekkür ederim peki site güvenilir bi site mi sen alışveriş yaptın mı buradan ?

daha yapmadım ama yapanlar vardı forumda hocam istersen konuları falan var araştırabilirsin
  • Şuan ne kadar bilmiyorum ama BF 4 alacaksan premium al , biraz tuzlu olur ama , 2-3 oyun alacağına sadece bunu al seni tatmin eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.