Şimdi Ara

Steam Yüklü Oyunu Başka Pc'ye Taşıma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konuyu birde buraya açayım belki bir çözüm bulunur.
    Arkadaşlar bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var ve çoğu yöntem eskide kalmış veya şu an işe yaramıyor.

1- Öncelikle taşımak istediğim oyunu geri yükle-yedekle seçeneğinden yedekleyemiyorum o seçenek kapalı geliyor.
    2- Oyunu indirmeye başladıktan sonra indirmeyi durdurup dosyaları common klasörüne yapıştırdıktan sonra indirmeye devam et dediğimde sanki yerine yapıştırdığım 100 gb lik veri yok gibi davranıp indirmeye devam ediyor.

bunlar forumlarda en çok önerilen 2 yöntem fakat görünen o ki şu an bu yöntemler geçerliliğini yitirmiş durumda ya da atladığım bir nokta var.

• Oyunun klasörünü doğru yerdeki Common dosyasına attıktan sonra İndirmeyi başlatın. Önceden başlatıp durdurmayın.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    üstat bu yöntemi deneyeceğim siz daha önce denediniz mi yoksa bu bir tahmin mi? ona göre ümitlenmek istemiyorum
  • leopold kullanıcısına yanıt
    Bu kesin çözüm :) Ancak doğru Steam klasörüne doğru şekilde attığına emin olman lazım. Benim HDD'de 1.7 TB oyun vardı, ihtiyacım olanı bu şekilde atıyordum
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler akşam konuyu editleyeceğim. inşallah işe yarar.
    olmazsa özelden ulaş bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

olmazsa özelden ulaş bana
    üstat yöntem kesinlikle işe yarıyor senin taktiğine ilave olarak birde common klasöründe olan appmanifest dosyalarınıda yeni konumuna kopyaladım. bilgiler ve yardımlar için teşekkürler.
    Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.