Şimdi Ara

steamdan alınan oyunun evnanterde kalması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam black friday indirimden sims 3 oyununa ait 5 tane expansion pack satın aldım. steamdan satın aldıklarım envantere eklendi ve kütüphaneme ekleyemiyorum. eklemek istediğim zaman sims 3 ana oyuna sahip olmadığım için ekleyemediğim yazıyor fakat 2014 yılında sims 3 oyunumu cd key ile origin üzerinden aktive edip kullanmaya başladım ve oyunu hala aktif olarak oynuyorum. envanterden çıkartmak için oyunu steama eklemem lazım fakat masa üstündeki oyun simgesini ekledim olmadı, cd kutusundaki keyi yazdım, key yanlış kontrol edin hatası aldım. origidnen oyunun ayarlarına girdim oradan kopyaladım keyi steama girdim yine yanlış dedi. aral game ye mail attım dönüş olmadı ea helper ile online görüşme yaptım steam ile görüşün dedi, steama 4-5 mail attım geri dönüş olmadı. yok mudur bunun çaresi. gerçekten çok moral bozucu oldu benim için.

• Steam ve Origin ayrı platformlar. Origin keyini Steama, Steam keyini Origine ekleyemezsin.
    Aldığın ek paketleri kullanabilmen için Sims 3 ü ayrı olarak Steama almak zorundasın.
    Alamam diyorsan paketleri iade et
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    ea agmes help center ile ek paketleri almadan evvel konuşmuştum. konuştuğum zaman alabileceğimi sorun olmayacağını yazmışlardı bana :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.