Şimdi Ara

Steamden Hangi Yöntemle Oyun Alayım - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iş bankası banka kartı ve ziraatin kyk genç kartı var yani hem banka kartı hem kredi kartı. Kredi kartına bulaşmak istemiyorum hiç kullanmıyorum çünkü.
    Dün bir oyun aldım ama baya zor oldu. İş bankasını seçmiştim alırken boacompra diye bir şey de varmış. Ben de kart bilgilerimi girince hesaptan düşecek sandım meğersem iş bankasından adamlara havale yapacakmışım ondan sonra oyunu satın al deyip alacakmışım steamden. Bir de oyun da 1 iş günü içerisinde teslim edilir diyor ama bana hemen gelmişti gerçi.

Bundan daha kolay bir yöntem yok mu arkadaşlar?
    Direk kart bilgilerimi girip ordan çekse falan?
    Bir yardımcı olun acemiyim steamde ve şu boacompra denen şey iyice kafamı karıştırdı.

• Migrosta Steam kodu satılıyor hiç bunlarla uğraşmana gerek yok bende yeni öğrendim forumdaki bir arkadaş sayesinde. Migrosa git hemen kasadan alabilirsin 5-10-25-50-100-250 TLlik kodlar satılıyor.

Açıkçası bu olay benim işime çok yaradı kartla filan uğraşmıyorsun. 15 hanelik kodu girdiğinde direkt para yükleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Atari

Migrosta Steam kodu satılıyor hiç bunlarla uğraşmana gerek yok bende yeni öğrendim forumdaki bir arkadaş sayesinde. Migrosa git hemen kasadan alabilirsin 5-10-25-50-100-250 TLlik kodlar satılıyor.

Açıkçası bu olay benim işime çok yaradı kartla filan uğraşmıyorsun. 15 hanelik kodu girdiğinde direkt para yükleniyor.

Kasada kart halinde kenarda falan mı duruyor nedir olay kasiyerden mi istiyoruz. Bir de benim zaten 10 TL kodum vardı onu girmiştim. Cs go 24 TL ya 5 TL ve 10 TLlik kod alsam 25 eder o kalan 1 TL yok mu oluyor yoksa steam cüzdanda duruyor mu?

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Steam cuzdaninizda durur 1 tl baska bir seye harcayabilirsiniz. Onun haricinde boacompra secmeyin visa ya da mastercard secerseniz sıkıntısız alabilirsiniz. Banka kartı sorun olabiliyor kredi kartı daha kolay oluyor. Kyk kartinizin arkasindaki kredi karti numarasiyla rahatca alabilirsiniz ya da arkadasin dediği gibi migros dr gibi yerlerden cuzdan kodu alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Don Atari

Migrosta Steam kodu satılıyor hiç bunlarla uğraşmana gerek yok bende yeni öğrendim forumdaki bir arkadaş sayesinde. Migrosa git hemen kasadan alabilirsin 5-10-25-50-100-250 TLlik kodlar satılıyor.

Kasada kart halinde kenarda falan mı duruyor nedir olay kasiyerden mi istiyoruz. Bir de benim zaten 10 TL kodum vardı onu girmiştim. Cs go 24 TL ya 5 TL ve 10 TLlik kod alsam 25 eder o kalan 1 TL yok mu oluyor yoksa steam cüzdanda duruyor mu?

Paranıza hiç bir şey olmaz öyle kalır 1 tl niz. Sıkıntı yok.

Steam kodu almak için migrosa gidip kasiyere sormanız yeterli ne kadarlık almak istiyorsanız size verecektir. Fişte yazılı kodunuz. 15 hanelik kodu girip paranız heseba yüklenecektir. Kartla filan uğraşmayın uğraşmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Steam cuzdaninizda durur 1 tl baska bir seye harcayabilirsiniz. Onun haricinde boacompra secmeyin visa ya da mastercard secerseniz sıkıntısız alabilirsiniz. Banka kartı sorun olabiliyor kredi kartı daha kolay oluyor. Kyk kartinizin arkasindaki kredi karti numarasiyla rahatca alabilirsiniz ya da arkadasin dediği gibi migros dr gibi yerlerden cuzdan kodu alabilirsin.

evet banka kartının sıkıntı çıkardığını tecrübe ettim. :)
    master card ya da visa seç derken kredi kartını kullanarak yap demek istiyorsunuz değil mi? Türk bayrağı olanı mı seçmem gerekli olmayanı mı?
    Hesap bilgilerimi girer girmez para çekilip oyun gelecek değil mi hesabıma?
  • quote:

quote:

master card ya da visa seç derken kredi kartını kullanarak yap demek istiyorsunuz değil mi? Türk bayrağı olanı mı seçmem gerekli olmayanı mı?

Bayraksız olanı seç, kredi kartı için visa ya da mastercard zaten banka kartında sıkıntı çıkarabilir İsterseniz oyunu al diyip kredi kartınızı girin isterseniz bakiye olarak yükleyip bakiye ile alın. Ama cs alacaksanız direk cs yi çekin çünkü steamden yükleyince 30 tl yüklemek zorunda kalırsınız. 6 tl sorun değil başka şeylerde alırım diyorsanız 30 tl yükleyin,aynı şey yani size kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bayraksız olanı seç, kredi kartı için visa ya da mastercard zaten banka kartında sıkıntı çıkarabilir İsterseniz oyunu al diyip kredi kartınızı girin isterseniz bakiye olarak yükleyip bakiye ile alın. Ama cs alacaksanız direk cs yi çekin çünkü steamden yükleyince 30 tl yüklemek zorunda kalırsınız. 6 tl sorun değil başka şeylerde alırım diyorsanız 30 tl yükleyin,aynı şey yani size kalmış

bakiye olarak değil de direk cs yi alayım master carda (Türk bayraksız) basıp kredi kartı bilgilerini gireyim. direkt oyun gelir değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakiye olarak değil de direk cs yi alayım master carda (Türk bayraksız) basıp kredi kartı bilgilerini gireyim. direkt oyun gelir değil mi?

Gelir sıkıntı olmaz

• kredi kartiyla al, ziraat uygulamasindan kart borcunu hemen ode bitsin gitsin, neden eziyet ediyorsun kendine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

kredi kartiyla al, ziraat uygulamasindan kart borcunu hemen ode bitsin gitsin, neden eziyet ediyorsun kendine?

steame yabancıyım da biraz. ilk defa oyun aldım onda da biraz uğraşınca canım sıkıldı.

anladığım kadarıyla kredi kartıyla almak çok daha kolay değil mi?
    kart borcu hemen düşmüyor diye biliyorum ama bir sonraki ay düşüyor.
    Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

kredi kartiyla al, ziraat uygulamasindan kart borcunu hemen ode bitsin gitsin, neden eziyet ediyorsun kendine?

steame yabancıyım da biraz. ilk defa oyun aldım onda da biraz uğraşınca canım sıkıldı.

anladığım kadarıyla kredi kartıyla almak çok daha kolay değil mi?
    kart borcu hemen düşmüyor diye biliyorum ama bir sonraki ay düşüyor.
    Teşekkürler.

Borcunuzu istediginiz zaman kapatabilirsiniz. Kredi karti cok daha kolaydir. Uygulamasini yukleyin ziraatin, kredi borcunuzu banka kartinizdaki parayla oyun alimindan hemen sonra kapatin.
  • hocam ben bayraksız olan ile alamadım. Türk bayraklı seçince oyunları alıyorum
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Belki kredi kartınız yurt dışı işleme kapalıdır. Bayraksız ile çekilince genelde steam luxemburg yazıyor ekstrede,yurt dışı işleme kapalıysa ondan onaylanmıyor olabilir,farketmez para yüklendikten sonra hangisinin olduğunun önemi yok. Ben sadece arkadaşa en kolay olacağı yolu söyledim,onun harici oradaki bütün ödeme yöntemleriyle para yüklenebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.