Şimdi Ara

Steelseries Arctis 3 - 900 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SteelSeries Arctis 3 Gaming Kulaklık- PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07GG3T7FL/ref=cm_sw_r_awdo_F2M9VMEPQ2WTNPVNR318?psc=1

Beyazı 900 siyahı 950. Piyasasını çok bilmiyorum ama BİM'de 1000 liraya satıldı ise fırsattır herhalde diye paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 11 Nisan 2022; 21:51:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Firmaya ait ne telefon ne musterı hızmetleri var, satın aldınız ve 1 sene sonra sıkıntı yasarsanız para ıadesı alabılıyorsunuz

fırma kendısınde urunden ve muadılınden olmadıgını belırterek sızı satın almıs oldugunuz fırmaya yonlendırıyor. Fırmada urun olmadıgını , dandık urun takası onerıyor ustune bırde para ıstıyor

Surec 2 kere basıma geldıgı ıcın bedava verselerde bır daha steelserıes urunu almam ,ben alırım dıyen bahsettıklerıme hazırlıklı olsun

Influencerlara para yedırecegıne satıs sonrası dogru duzgun hızmet versin firma

Sadece ınstagramda varlar orayada olumsuz bırsey yazınca anında sılıyorlar, konualtlarında beles mal paşinde , keske benımde olsa dıyen yurdum ınsanı.

• Firmaya ait ne telefon ne musterı hızmetleri var, satın aldınız ve 1 sene sonra sıkıntı yasarsanız para ıadesı alabılıyorsunuz

fırma kendısınde urunden ve muadılınden olmadıgını belırterek sızı satın almıs oldugunuz fırmaya yonlendırıyor. Fırmada urun olmadıgını , dandık urun takası onerıyor ustune bırde para ıstıyor

Surec 2 kere basıma geldıgı ıcın bedava verselerde bır daha steelserıes urunu almam ,ben alırım dıyen bahsettıklerıme hazırlıklı olsun

Influencerlara para yedırecegıne satıs sonrası dogru duzgun hızmet versin firma

Sadece ınstagramda varlar orayada olumsuz bırsey yazınca anında sılıyorlar, konualtlarında beles mal paşinde , keske benımde olsa dıyen yurdum ınsanı.

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    Bu deneyim parayla satın alınamazdı. Çok teşekkürler. Daha çok kişi bilsin bunları.

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler 👍

• Şu anda satıcı amazon olarak 898 TL görünüyor almayı düşünen var ise.

• Kafa karıştırıyor gibi olmayım ama Razer BlackShark V2'nin bunların iki klasman üzerinde olduğunu söylerim. MediaMarkt'ta 900 TL.

• Haplo kullanıcısına yanıt
    www.itopya.com
    Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-71-surround-gaming-kulaklik_u11126

İtopya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.