< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 11 Nisan 2022; 21:51:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Steelseries Arctis 3 - 900 lira
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Firmaya ait ne telefon ne musterı hızmetleri var, satın aldınız ve 1 sene sonra sıkıntı yasarsanız para ıadesı alabılıyorsunuz
fırma kendısınde urunden ve muadılınden olmadıgını belırterek sızı satın almıs oldugunuz fırmaya yonlendırıyor. Fırmada urun olmadıgını , dandık urun takası onerıyor ustune bırde para ıstıyor
Surec 2 kere basıma geldıgı ıcın bedava verselerde bır daha steelserıes urunu almam ,ben alırım dıyen bahsettıklerıme hazırlıklı olsun
Influencerlara para yedırecegıne satıs sonrası dogru duzgun hızmet versin firma
Sadece ınstagramda varlar orayada olumsuz bırsey yazınca anında sılıyorlar, konualtlarında beles mal paşinde , keske benımde olsa dıyen yurdum ınsanı.
-
Bu deneyim parayla satın alınamazdı. Çok teşekkürler. Daha çok kişi bilsin bunları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda satıcı amazon olarak 898 TL görünüyor almayı düşünen var ise.
-
Kafa karıştırıyor gibi olmayım ama Razer BlackShark V2'nin bunların iki klasman üzerinde olduğunu söylerim. MediaMarkt'ta 900 TL.
-
www.itopya.com
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklik| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-71-surround-gaming-kulaklik_u11126
İtopya...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Firmaya ait ne telefon ne musterı hızmetleri var, satın aldınız ve 1 sene sonra sıkıntı yasarsanız para ıadesı alabılıyorsunuz fırma kendısınde urunden ve muadılınden olmadıgını belırterek sızı satın almıs oldugunuz fırmaya yonlendırıyor. Fırmada urun olmadıgını , dandık urun takası onerıyor ustune bırde para ıstıyor Surec 2 kere basıma geldıgı ıcın bedava verselerde bır daha steelserıes urunu almam ,ben alırım dıyen bahsettıklerıme hazırlıklı olsun Influencerlara para yedırecegıne satıs sonrası dogru duzgun hızmet versin firma Sadece ınstagramda varlar orayada olumsuz bırsey yazınca anında sılıyorlar, konualtlarında beles mal paşinde , keske benımde olsa dıyen yurdum ınsanı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X