Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz Kulaklık (Sıfır gibi 1 saat kullanılmadı) Satın Al 19 Ağustos 2023 10:20 1 1 SteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz Kulaklık (Sıfır gibi 1 saat kullanılmadı) Steelseries Nova 7 kablosuz kulaklık satılıktırben ipad ağırlıklı kullanım amacıyla aldım fakat beklentimi karşılamadı. İade ettim elime geçtikten yarım saat sonra ,yani toplamda 1 saat bile kullanmadım ,ancak iadem kabul edilmedi bu yüzden satıyorumKulaklık kutudan çıkmış olarak sıfırdır en fazla 30 40 dk denedimdediğim gibi sıfır alacağınızla tek farkı kutusunun açılmış olmasıdır. Dileyen direk sıfırını alabilir ben pazarlık düşünmüyorum.Razer Blackshark v2 pro 2023 modeli ile takas olabilir. Başka modellerle takas düşünmüyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Corsair 4000d AirFlow Satılık Samsung Buds Fe Grafit 1 Haftalık Komple Sistem 10850k-Meg Z490 Unify-32 GB Ramm- Gtx 1070-Corsair 4000x + Monitör [SATILDI] Asus Gtx 970 Strix