Şimdi Ara

steelseries rival 100 kullanan? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl yani macro falan açıktır yada bozuk çıkmış sizin mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef rivall 100 de 400 dpi yok en büyük sıkıntılardan birisi 500 en düşük diğer modellerde engine kurduğun anda istedigin dpi i elle yazıyosun yapabılecegın en mantıklı sey 18000 dpi windows sen 3 ve m_rawinput 0 oyun ici sens 2.1 yaparsan 400 dpi ye olur eski bir taktik mantıksal olarak ama aynı performanceyi ne kadar alırsın bılemem
  • ayrı bir konu açmak istemiyorum steelseries olduğu için şu mouse kullanan var mı? sipariş verdim de :

• arkadaşlar buradan dpi&sens ayarlayabilirsiniz.http://www.csgosetup.com/tr/dpi-calculator/
    örneğin 400 dpi 2 sens oynuyorsanız yeni kullanmak istediğiniz 500 dpi ise Sensitivity 1.6 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vianadesantana -- 21 Nisan 2017; 22:16:6 >
  • Ben de almayı düşünüyorum alınır mı elim a4tech x7 mouse lara uyuyor boyut olarak alınır mı bide 400dpi olmaması ciddi bir sotun mu (cs de henüz belli bir ayarım yok ona göre cevaplarsanız sevinirim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dpi olayına o kadar takmaya gerek yok. Sonuçta oyun içi sens ile dengelenebiliyor.
    Ayrıca yüksek olması daha keskin olarak nişan alabilmenize olanak sağlar. Proların low dpi oynaması geçmişte öyle oynamasından.
    Her fare yüksek dpide stabil değil ve onlar muhtemelen cafelerde turnuvularda oynarken problem olmasın diye düşük dpi seçmiştir.

Neyse siz kendi mousenizin dpi ayarları ile oynarak cs:go da etkisini şöyle görebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=NUiGkDB_48s
  • 500dpi 500hz sensivity 2de oynuyorum gayet güzel 1000hz alınca sapıtıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.