Şimdi Ara

steelseries rival 100 kullanan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun ss rival 100 aldım gameekstradan driveri kurduk 400dpi yok 250 500 1000dpi 40000 dpi olarak gidiyor mousun firmware indirdik güncellemiyor öyle bekliyor varmı kullanan

• evet, ben de kullanıyorum, dpi ayarları malesef o şekilde. ben değişim yolu bulamadım, firmware ile değişiyor muymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

evet, ben de kullanıyorum, dpi ayarları malesef o şekilde. ben değişim yolu bulamadım, firmware ile değişiyor muymuş?

csgoda hangi ayarlarda oynuyon firmware güncellemesi yapmıyor varmı yok mu onu bilmiyorum redditde var diye koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantom006

quote:

evet, ben de kullanıyorum, dpi ayarları malesef o şekilde. ben değişim yolu bulamadım, firmware ile değişiyor muymuş?

csgoda hangi ayarlarda oynuyon firmware güncellemesi yapmıyor varmı yok mu onu bilmiyorum redditde var diye koymuşlar

500 dpi, 1.1 sens, ivme açık 1,29, maus tepki süresi de 1000 hz
  • bende rival 100 aldım bendede aynı dpi ayarı
  • quote:

quote:

quote:

angle snapping açık mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

angle snapping açık mı

hayır, asla tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık SteelSeries Rival 600
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi ara g300s kullanırken 450 dpi falan vardı 400 yoktu. driver da mouse imleci gibi bir işaret vardı ona tıklayıp manuel olarak 400 e ayarlamıştım. sizde de öyle olabilir. steelseries hiç kullanmadığım için yardımcı olamıyorum ama biraz kurcalarsanız belki sizde de değişebilir.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    çok kötü mouse bence 400dpi 800dpi yok ateş ederken havalara kalkıyor çok hafif ön taraf diye bişi yok çok kücük iade edebilirim belki kampanyadaydı alıyım dedim biraz daha kullanıyım bakıyım
  • Resimdeki program dan ayarlanıyordu ama program nerden kuruluyor falan hatırlamıyorum çünkü 2-3 yıl önce internet kafe de kullanmıştım

ayar olarakta en ideal i : 2.0 sens, 400 dpi, ivmelenme kapalı,tepki süresi de 500 hz (1000 hz daha iyidir ama stabil olmaz), Windows ise 11/6 yada 11/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fubel -- 19 Nisan 2017; 17:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fubel

Resimdeki program dan ayarlanıyordu ama program nerden kuruluyor falan hatırlamıyorum çünkü 2-3 yıl önce internet kafe de kullanmıştım

ayar olarakta en ideal i : 2.0 sens, 400 dpi, ivmelenme kapalı,tepki süresi de 500 hz (1000 hz daha iyidir ama stabil olmaz), Windows ise 11/6 yada 11/5

dostum bu zaten mausun kendi yazılımı. ama 400 dpi falan yok seçenek olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

bi ara g300s kullanırken 450 dpi falan vardı 400 yoktu. driver da mouse imleci gibi bir işaret vardı ona tıklayıp manuel olarak 400 e ayarlamıştım. sizde de öyle olabilir. steelseries hiç kullanmadığım için yardımcı olamıyorum ama biraz kurcalarsanız belki sizde de değişebilir.

G300S 200 DPİ 'dan 2500 DPİ ' a kadar 50 50 artarak kullanılabilir istediğiniz her değeride verir.

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    dostum oradaki rakama tıklayıp elle yazacaksın

• quote:

dostum oradaki rakama tıklayıp elle yazacaksın

rival 300 de oluyor, 100 de olmuyor. yine deniyorum yok.

acaba sürüm mü eski yoksa arkadaşın dediği gibi firmware mi güncellemem lazım?
  • rival 100 de 250 500 100 diye gidiyor pahalı mauselardan farkı olsun diye öyle yaptılar heralde baska eksıgı yok mauseun
  • Fubel kullanıcısına yanıt
    program önümde açık öyle bişi yok rival 300de 400dpi var rival 100de yok bu koyduğun rival 300
  • Fantom006 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın o zaman yanlış hatırladım demekki ben rival 300 kullanmışım ama 100 ünde vardır illaki ya sonuç olarak 300 ün alt modeli olsa da gayet pahalı ve yine kaliteli bir mouse (yoksa da bence ss gibi bir marka için hayal kırıklığı benim bir zamanlarki 20 tl lik logitech g100 de bile vardı)

Edit: evet gerçekten de yokmuş baya üzücü böyle bir mouse ta olmaması resmini buldum dediğiniz gibi 250-500 şeklinde gidiyor ama sizde 400 de kullanmak yerine dpi 500 kullanıp sens I biraz daha azaltın örneğin sensiniz 2 ise 1.8 yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fubel -- 19 Nisan 2017; 22:39:25 >

• quote:

Kusura bakmayın o zaman yanlış hatırladım demekki ben rival 300 kullanmışım ama 100 ünde vardır illaki ya sonuç olarak 300 ün alt modeli olsa da gayet pahalı ve yine kaliteli bir mouse (yoksa da bence ss gibi bir marka için hayal kırıklığı benim bir zamanlarki 20 tl lik logitech g100 de bile vardı)

Edit: evet gerçekten de yokmuş baya üzücü böyle bir mouse ta olmaması resmini buldum dediğiniz gibi 250-500 şeklinde gidiyor ama sizde 400 de kullanmak yerine dpi 500 kullanıp sens I biraz daha azaltın örneğin sensiniz 2 ise 1.8 yapın

sıkıntı orda çıkıyor 500cpi 500cpi 1000hz yapıyorum sens 2 yada 1.5 1.8 falan denedim tutmuyor elimede çok kücük geldi elim dışına taşıyor kampanyada diye aldım yaramaz mouse bence

• Fantom006 kullanıcısına yanıt
    Hocam mouse çok kaliteli ve güzel bir mouse ama evet eğer elinize oturmuyorsa hiç bir anlamı yok geri iade yapılabiliyorsa deneyerek farklı bir mouse almanız çok daha yararlı olur

bu arada 1000hz yerine 500hz yaparsanız daha iyi olur 1000hz de stabil olmaz atlamalar yapabilir

• quote:

Hocam mouse çok kaliteli ve güzel bir mouse ama evet eğer elinize oturmuyorsa hiç bir anlamı yok geri iade yapılabiliyorsa deneyerek farklı bir mouse almanız çok daha yararlı olur

bu arada 1000hz yerine 500hz yaparsanız daha iyi olur 1000hz de stabil olmaz atlamalar yapabilir

mousede ateş ederken aşşağı inmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.