Şimdi Ara

Steins:Gate 0 (Steam) Türkçe Yama - (Kontrollü Makine Çeviri) - Google Gemini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steins:Gate 0 (Steam) Türkçe Yama - (Kontrollü Makine Çeviri) - Google Gemini

Selamlar, bu forumdaki ilk konum olduğu için yanlışım varsa şimdiden özür dilerim.

Genel olarak Gemini kullandım fakat bazı kısımlarda ChatGPT ile destekledim.

İlk oyunun çevirisinden biraz daha iyi oldu.

Oyunu oynayıp test ettik. Diyalog tarafında herhangi bir eksik yok ancak görsel olarak butonlar, ayarlar gibi kısımlar tam olarak çevrilmedi.

Hikayeyi etkileyen görsellerin çevirisi yapıldı.

İlerleyen günlerde güncelleyebilirim ancak şuanda oyun oynanabilir durumda olduğu için paylaşmak istiyorum.

Çeviren/Düzenleyen: Lexix

Test Eden: Goexle

Güncel versiyon: v1.0

Yamanın mümkün olmasını sağlayan Committee of Zero ekibine de ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca websitemi de ziyaret edebilirsiniz. Lexix'in Arşivi

Önemli Bilgilendirmeler

1) Oyunu çevirmek için 2 kere yamalamanız gerekecek bu yüzden lütfen indirmeden önce Kurulumu okuyunuz.

2) Şuanda oyunun yamasını manuel olarak yapmanız gerekiyor. İleride belki otomatik kuran şekilde yamalayabilirim.

3) Herhangi bir sorunuz olursa konu altında sorabilirsiniz.

4) Menüdeki butonlar ingilizce gözükse de oyun içerisindeki tüm hikayeye etki eden metinler Türkçeye çevrilmiştir.

Yama Kurulumu

1) Öncelikle Committe of Zero'nun kendi yamasını kurunuz - İNDIRMEK İÇİN TIKLAYIN - İngilizce yama - ZORUNLU

2) Oyunu 1 kere yeni yaptığımız bu yama ile başlatmanız gerekiyor. Sonrasında oyunu kapatabilirsiniz.

3) Oyunu başarılı bir şekilde daha iyi bir şekilde yamalamış olduk

4) Şimdi Türkçe yamayı indirin - İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN - Türkçe Yama

5) Sıkıştırılmış dosyayı çıkartın

6) içerisindeki .ttf uzantılı dosyalara sağ tıklayıp yükleye basınız. Oyuna türkçe karakterin eklenmesini sağlıyor.

7) languagebarrier klasörünü direkt oyunun içerisindeki klasörün olduğu yere koyup dosyaları değiştiririniz

8) Yama bu kadardır artık oyunu açtığınızda herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Türkçe yama içerisine daha detaylı bir kurulum yazısı yazdım isteyen oradan da bakabilir.

TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKİ

Yamayı İndirmek İçin Tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexix -- 31 Mart 2025; 23:59:38 >

• Eline emeğine sağlık kral ai olsun olmasın çeviri çeviridir İngilizce bilmeyen arkadaşlar için çok faydalı olacaktır kesin ilk etkileşimi de ben vermiş olayım. Hayırlı Bayramlar! :)

• Teşekkürler. Size de iyi bayramlar.

• Elinize sağlık, teşekkürlerrr. 🙏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.