Şimdi Ara

Stek marka seramik cam filmi ( Genel Cam Filmleri ) Hakkında Bilgi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle umarım konuyu Doğru yere açmışımdır!
    Bu gün aracımı cam filmi yaptırmak İçin Aydın İlinde cam filmi yapan bir yere götürdüm bu yer aynı zamanda çokça bilinen Llumar marka cam filminin Aydın yetkili bayisi işletme sahibiyle bir dizi sohbetten sonra araca Llumar değilde Stek marka seramik cam filmi yaptırmamın daha uygun olacağı konusunda hem fikir kaldık seramik cam filmi güneş ışığını daha çok engellediğini uzun ömürlü olduğunu falan konuştuk neyse 2.5 -3 saat aradan sonra uygulama bitti aracı incelediğimde bazı noktalarda küçük hava kabarcıkları kaldığını gördüm ayrıca özellikle arka camda resistansların olduğu yerde de bu hava kabarcıkları vardı kafama takıldı ustaya sorduğumda bana filmin yeni yapıldığından dolayı olduğunu zamanla onların geçeceğini söyledi tamam dedik kabul ettik neyse ben ücreti ödeyip yola çıktım yalnız yolda gelirken iç dikiz aynasından arkaya baktığımda arkadan gelen araç Işıklarının cam filminden dolayı dalgalı ve kayar bi halde dağınık gözüktüğünü fark ettim böyle konularda çok takıntılı olduğum İçin epey kafaya taktım gerçekten ne zaman dikize baksam sinirlerim bozuldu diyebilirim sizce tüm bu işlemler için hata mı yaptım Stek marka seramik cam filmi kullanan var mı yoksa tüm bunlar cam filmi yeni olduğu İçin mi zamanla kaybolacak şeyler mi sizce yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    NOT: İç dikizden arkayı gösteren sinirimi bozan görüntünün resmini paylaşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Stek marka cam filmini Türkiye ye getiren firmayız fakat Aydında bayimiz bulunmamakta ve satışta yapmadık ayrıca ürün sadec e Ankara ve İstanbul'da belli yerlerde satılmakta sizden ricamız aydında STEK cam filmi markası ile uygulama yapan firmanın iletişim bilgilerini bizimle paylaşırmısınız. İnfo@bkftek.com.tr mail adresimiz.
  • Hiç ilgisi ve bilgisi olan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybolup kaybolmayacagi, 15gun içinde belli olur.

• Teşekkür ederim Peki arka camdaki filmin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz

• alpaqu kullanıcısına yanıt
    Normal, geçecektir. Az biraz sabır, biraz da güneşli hava lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Ekim 2019; 4:51:25 >
  • Bendeki bir haftada geçti. Güneşe koyun camı da hafif açık bırakın yeterli.

• Filmin oturması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Stek marka cam filmini Türkiye ye getiren firmayız fakat Aydında bayimiz bulunmamakta ve satışta yapmadık ayrıca ürün sadec e Ankara ve İstanbul'da belli yerlerde satılmakta sizden ricamız aydında STEK cam filmi markası ile uygulama yapan firmanın iletişim bilgilerini bizimle paylaşırmısınız. İnfo@bkftek.com.tr mail adresimiz.

• aha sahte ürün:)
  • llumar L kullanıcısına yanıt
    Haydeeee.

• llumar L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu llumar bayisiyiz diye geçinenler ne olacak anlamadım adam fatura bile kesti stek marka diye gerçekten şaşkınım bu duruma sizce ne yapmalıyım cam filmi de pek oturacak gibi durmuyor bazı yerlerden atma bile yaptı zamanla göreceğiz ama aşırı tilt oldum şu an adama sanırım kapışacağız bu gidişle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.