Şimdi Ara

Stephen Curry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NBA Tarihinin en verimli oynayan oyuncusu diyebilirmiyiz? Sizin bu çılgın hakkında düşünceleriniz neler? Adına uyarlanmış bir şarkı;

• Şu an yeryüzünde Jordan'ı geçebilecek potansiyeli olan tek oyuncudur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Şu an yeryüzünde Jordan'ı geçebilecek potansiyeli olan tek oyuncudur bana göre.

İlk önce lebronu geçmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jordan'ı geçecek potansiyel?NBA izlemeye geçen sene başlamış birinin yorumu.27-28 yaşındayken ve Jordan'ın başardıklarının ne kadarını başardığı malumunuz.

• Oyunun hilesini bulmuş gibi oynuyor resmen ama Jordan falan çok uzak hayaller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JW2

Jordan'ı geçecek potansiyel?NBA izlemeye geçen sene başlamış birinin yorumu.27-28 yaşındayken ve Jordan'ın başardıklarının ne kadarını başardığı malumunuz.

Yaw he he geçen sene başladım. 30 yaşındayım şimdi farkediyorum NBA yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • göğsünden şut atan adamla majestelerini kıyaslamışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Christopher Nolan Büyüsü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Jordan'ı geçecek potansiyel?NBA izlemeye geçen sene başlamış birinin yorumu.27-28 yaşındayken ve Jordan'ın başardıklarının ne kadarını başardığı malumunuz.

Başarı çok ta şey ifade etmiyor aslında bireysel olarak nerede neyi kazandırmış ona bakmak lazım çünkü totaldeki başarı çok büyük ölçüde takımla alakalı pippen rodmon kerr çok vasıflı oyunculardı keza kobe de gasol shaq bynum gibi oyuncularla oynadı ama lebron ve durant hiç böyle takımlara sahip olmadı miami de wade ve bosh resmen roll oyuncusu gibiydi keza bu cavs takiminida sistemden uzak ve bench inanılmaz zayıf ..

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Başarı çok ta şey ifade etmiyor aslında bireysel olarak nerede neyi kazandırmış ona bakmak lazım çünkü totaldeki başarı çok büyük ölçüde takımla alakalı pippen rodmon kerr çok vasıflı oyunculardı keza kobe de gasol shaq bynum gibi oyuncularla oynadı ama lebron ve durant hiç böyle takımlara sahip olmadı miami de wade ve bosh resmen roll oyuncusu gibiydi keza bu cavs takiminida sistemden uzak ve bench inanılmaz zayıf ..

Kd westbrook gibi bi canavarla beraber lebronda irving ve kevin love ile onemli olan takim olabilmek, sistemi oturtabilmek. ayrica 2.gelen sampiyonlukta wade ve boshin hakkini yemek buyuk haksizlik olur bosh genel olarak dediginiz gibiydi ama ona katiliyorum

• Göğsindin şit atiyir ama yiiii öyle bısketbılcı mı ılır...
  • Yok benim Curry'nin şutuyla derdim yok adam atıyor mu atıyor ama Jordan'ı geçmek diyince

• Nazar değdirdiniz adama dün dallas maçında oynayamadı bugünde houstona karşı oynayamayacak
  • Bu yilda buyuk ihtimal sampiyon olur gsw(spursu gecerlerse) :)

• Eğer geçen seneki finaller tekrarlanırsa bence bu sefer cavs alır, tabi tam kadro olmak kaydıyla. Curry'e gelirsek, şu anda en iyi aktif oyuncudur bana göre ama istikrar önemli,sonuçta ne oyuncular gördük efsane başlayıp kestane oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrt89

Eğer geçen seneki finaller tekrarlanırsa bence bu sefer cavs alır, tabi tam kadro olmak kaydıyla. Curry'e gelirsek, şu anda en iyi aktif oyuncudur bana göre ama istikrar önemli,sonuçta ne oyuncular gördük efsane başlayıp kestane oldular

Önce konferans finalinde Spurs'ü geçmeleri gerek

• 15 saniye elinde topla bekleyen adamdan sistem beklemek nedir? birde wade ile bosh'a en iyi zamanlarında rol oyuncusu demekde komik.He sen 15-20 saniye topu elinde tutup sonra öküz gibi içeri girmeyi denersen sene boyu tabi diğer yıldızların ritim kaybeder.Lebronun takımınde yıldız değil her zaman görev adamlarına ihtiyacı vardır , 2 keskin şutör , 1 çember savunucu - 1 riband çekecek - 2 sağlam savunmacı.Üstelik adamın şuan yanında kyrie ile kevin love var hatta daha güzeli o takımdan lebron çıksa ve yanındaki delladova denen dingil ile jr'ı shumpertı alsa o takım daha güzel bir takım olur.Durant konusunda ibaka , westbrook ve enes kanter de şuan allstar seviyesi adamlar boru değiller.Zaten artık öyle allstar kavramı ile normal oyuncu kavramı diye birşey kalmadı gibi.
  • curry'ede gelirsek nba tarihinin şuan da en iyi şutörü olan bir adamı yermek olmaz , AMA adamın savunması 0 arkadaş ve mental olarak bence çok iyi değil.Yani finallerin mvpsi iggy ise bu bile başlı başına bir kanıttır.Adam en formda skorer şuanda işin özeti bu , ama bana deselerki kimi istersin takımında duranti tek geçerim çok ilerde curryden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.