Şimdi Ara

Stephen King Hayvan Mezarlığı hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Kitabı okudum cok beğendim. Gercekten harika bir kitap fakat sonunu anlayamadım kitabın sonunda ne oluyor
    Gage öluyor louis onu gömüyor peki geri döndüğünde Gage neden herkesi öldürmeye çalışıyor?
    Steve, louis i takip ederken ağaç yığının oraya gelince neden birden duruyor ?
    Bir de Wendigo diye bir seyden bahsediyor o ne ?

Şimdiden tesekkurler....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitapın ortalarında o mezara gömülüp geri gelenlerin eskisi gibi olmadığını anlatıyor zaten. Vendigo yu da Supernatural izleyenler bilir. Bir canavar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 24 Nisan 2014; 12:03:57 >
  • Başlamıştım ama sınavlardan dolayı bitiremedim.Elimdeki kitaplardan sonra başlamayı düşünüyorum.
  • Birden bire aklıma geldi bu film . VHS video olsa gerek büyük kara kaset ile izlemistim bu filmi çocukken günlerce uyuyamamistim . merak ettim simdi bir daha izleyeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Birden bire aklıma geldi bu film . VHS video olsa gerek büyük kara kaset ile izlemistim bu filmi çocukken günlerce uyuyamamistim . merak ettim simdi bir daha izleyeyim .

Kitabını oku hocam çok güzel

• filmi kitaba göre çok kötüydü .kitap okunmadıysa film bir derece izlenebilir , ama kitabı okuyup film izlenirse film büyük hayal kırıklığı. kitabı okuyun filme hiç bakmayın derim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.