Şimdi Ara

Stephen King-Mahşer hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıyamet sonrası senaryolarını aslında çok severim. Konusu itibarıyla merak ettiğim bir kitap fakat olumlu yorumlar kadar ikna edici olumsuz yorumlar da gördüm. Kalın bir kitap olduğu için tereddüt ediyorum. Okumuş olanlardan yorumlarını alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Penguen -- 27 Ağustos 2018; 20:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virüsün yayılması ve oluşan kaos ortamın anlatılması çok akıcıydı ve güzeldi 600 sayfaya kadar su gibi geçti

ama geriye kalan 600 sayfa boyunca mantıklarla uyuşmamaya ve çok sıkıcıyla geçti. önermem çünkü ilk sayfalarda yakaladığın enerjik temposunu ileriki sayfalarda hiç bulamayacaksın.

mesela örnek vermek gerekirse virüs yayılıyor tüm insanlar ölüyor ama yazar sanki dünya amerikadan ibaretmiş gibi kurgusunu oluşturmuş. avrupa'ya orta doğuya asya'ya hatta yanı başındaki ülkelere bile değinmemiş ve oradaki halkları anlatmamış. sanki tüm dünya abd'deki insandan ibaretmiş gibi kitabını oluşturmuş. ve karakterlerin 600. sayfadan sonra psikolojik durumları oluşan kaos ortamından çok uzakta.

bazı karakterler çok güzel yaratılmış stephen king ustalığını konuşturmuş ama bazı karakterler var ki berbat ötesi.

ve kitabın önemli bir kısmı ve karakterlerin yapısı ünlü bir seriden araklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 28 Ağustos 2018; 12:25:33 >

• Paul Muaddib kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Ünlü bir seriden kastınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Penguen

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ünlü bir seriden kastınız nedir?
    okuyacaksanız söylemek istemiyorum zaten yazar bunu birkaç yerde açık ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.