Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stephen King'in bazı kitaplarını almayı düşünüyorum.

Eğlence Parkı
    Colorado Kid
    Yeşil Yol

Bu kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Stephen King'in bazı kitaplarını almayı düşünüyorum.

Eğlence Parkı
    Colorado Kid
    Yeşil Yol

Eğlence Parkı benim çok severek okuduğum, sıcak bulduğum bir kitaptı. Park ortamı hoşuma gitmişti. Yeşil Yol zaten çok meşhur, Colorado Kid'i de okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Stephen King'in bazı kitaplarını almayı düşünüyorum.

Eğlence Parkı
    Colorado Kid
    Yeşil Yol

Eğlence Parkı benim çok severek okuduğum, sıcak bulduğum bir kitaptı. Park ortamı hoşuma gitmişti. Yeşil Yol zaten çok meşhur, Colorado Kid'i de okumadım.

Tesekkurler hocam. Bir sonraki siparisimde bunlari alayim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

King kitaplarını en ucuz nereden alabiliriz?

bende merak ediyorum. veya elinde olup uygun fiyatla bana ulaştırabilecek olan varmı. birden fazla kitap olabilir
  • Bugün Son Nöbet'i bitirdim (Bill Hodges #3), ilk iki kitabı okuyanlar bunu da kaçırmasın. Polisiye kitaplar katili ve cinayetleri nasıl işlediğini merak ettirmeli, bu kitapta her şey açığa çıkıyor 80. sayfada ama yine de gayet zevkle okunuyor.
  • Sıkı bir Stephen King hayranı olarak tüm kitaplarını okumaya and içmiş gibiyim. Önceleri kitapları karmaşık okurdum. Ama sorna King'in karakterlerinin farklı kitaplarda karşıma çıktığını fark edince en baştan tarihsel sırayla okumaya başladım. Ama "Hortlak" Salem's Lot kitabını bulamıyorum. "Korku Ağı" Salem's Lot diye bir kitabı daha var ama aynı değillerdir diye düşünüyorum. Nasıl buluruz bu kitabı???

Bugüne kadar okuduğum King kitapları:
    Göz
    Medyum
    Mahşer
    Çağrı
    O
    Sadist
    Dolores Claiborne
    Yeşil Yol
    Yaratık
    Kemik Torbası
    Maça Kızı
    Kara Ev
    Cep
    Bir Aşk Hikayesi
    Duma Adası
    Düzenleyiciler
    Yazma Sanatı
    Kubbenin Altında
    22/11/63
    Eğlence Parkı
    Gece Yarısını İki Geçe
    Gece Yarısını Dört Geçe
    Zifiri Karanlık - Yıldızsız Gece
    Kara Kule Tüm Seri.
  • hortlak ve korku ağı kitapları aynı hocam. yayın evleri farklı, altın kitap basarken ismini değiştirmiş

biraz geç cevap vermişim ama belki başka birisi merak eder
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

hortlak ve korku ağı kitapları aynı hocam. yayın evleri farklı, altın kitap basarken ismini değiştirmiş

biraz geç cevap vermişim ama belki başka birisi merak eder

Evet hocam ben de araştırırken öğrendim gerçeği. Teşekkürler.
  • Eski kitapların yeniden basımı ile ilgili bilgisi olan varmıdır.

• ribero21 R kullanıcısına yanıt
    Yeni basımlarda kitabın boyu uzatılmış basılıyor en son sanırım kara kule serisine yeni basımlar geldi.Tarihi sıralama olarakta carrie,korku agı,medyum falan yeniden basildi sanirim diger kitaplar da piyasada bulunabiliyor ve uzunlukları biri uzun biri kısa olunca raflarda pek estetik durmuyor

• Çoğu kitabı evet bende de var ama uykusuzluk,şeffaf ,azrail koşuyor ve hayatı emen karanlık bu dörtlüyü kullanılmamış almak ve okumak istiyorum . Korku ağı , kurt adamın döngüsü , kuşku mevsimi ve christine yeniden basıldığını görünce hemen almıştım .

• Anladım hocam umarım basılır biz de alırız yalnız uykusuzluk romanini remzi kitabevi basmış altınkitaplar basım hakkınna sahip mi acep

• zafer5139 kullanıcısına yanıt
    Maalesef o romanın telif hakkı hala altınkitaplar ya da sayfa6 tarafından satın alınmadı. Change.org da imza kampanyası var buna dair. Hepimiz atalım imzamızı. Google a yazın çıkar.

• https://www.change.org/p/stephen-king-in-uykusuzluk-kitabı-ülkemizde-yeniden-basılmalı

Birlikten kuvvet doğar haydi 😁

• Hemen imza mı attım. Arkadaşlar imzalarınızı bekliyoruz.

• geçen yaz pdf olarak indirdiğim bir kitabı vardı kadın eşinden şiddet görüyor evden kaçıyor eşide galiba polisti.Kadın kaçtığı yerde sığınma evine filan gidiyordu sonra eskicide bir tablo beğeniyordu galiba bu kadarını hatırladığım sonunun getirmediğim bir kitabı vardı adını söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 29 Kasım 2017; 13:6:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

geçen yaz pdf olarak indirdiğim bir kitabı vardı kadın eşinden şiddet görüyor evden kaçıyor eşide galiba polisti.Kadın kaçtığı yerde sığınma evine filan gidiyordu sonra eskicide bir tablo beğeniyordu galiba bu kadarını hatırladığım sonunun getirmediğim bir kitabı vardı adını söylerseniz sevinirim

Rose Madder - Çılgınlığın Ötesi
  • Mr.Mercedes üçlemesi bitti. Üçüncü kitapta genel olarak iki kitabın sınırlarının dışına çıkmış ve çokta hoş olmuş.

King'e polisiyede yakışıyor ama ben asıl ''O ve Hayvan Mezarlığı'' kalibresinde birşeyler yazmasını istiyorum. Doğaüstü olaylara dayanan bir korku romanı istiyorum Master King'den :)
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Tablodan sonra ne oluyor bilen var mı ? Merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.