Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kubrick'in The Shining filmine bayılmış biri olarak King'in Medyum isimli kitabını aldım, bakalım neler olacak...
  • ''Yabancı'' kitabını okuyorum. Kitap güzel ve sürükleyici ama birşeyler eksik gibi. Hayvan Mezarlığı ve Kujo nasıl aynı evrende geçiyorsa Yabancı ve Mr.Mercedes üçlemesininde aynı evrende geçmesi güzel olmuş.

King son zamanlarda iyice polisiye olaylara merak sardı. Polisiye ve hafiften doğaüstü olayları harmanlıyor. ''Yabancı'' sürükleyici bir kitap olsada maalesef o eski tadı alamıyorum King romanlarından.

Eskisi gibi saf doğaüstü olaylara odaklansa müthiş olur.
  • Bende Kubbenin Altında 'yı siparis ettim sizce nasıl bir kitap?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplar o kadar pahalı ki, kampanya beklemekten kitap okuyamaz hale geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDr.M

Kubrick'in The Shining filmine bayılmış biri olarak King'in Medyum isimli kitabını aldım, bakalım neler olacak...
    Filmden çok daha iyi, Kubrick kitabı katletmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Filmden çok daha iyi, Kubrick kitabı katletmiş.

Alıntıları Göster
    filmden sonra kubrick ve üstadın arası açılmış ve halen konuşmuyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Kitaplar o kadar pahalı ki, kampanya beklemekten kitap okuyamaz hale geldim.
    kitap mağazalarından kitap alma... internetten al. özellikle kitap yurdu fiyat anlamında tatmin edici. en yaygın mağazada 85 tl olan ciltli mahşer internette 60 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDr.M

Kubrick'in The Shining filmine bayılmış biri olarak King'in Medyum isimli kitabını aldım, bakalım neler olacak...
    kitap ile ayrı işliyor... en basitinden balta sahnesi yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewDirilis

Stephen King okumayi cok istiyorum ama korku kitaplarindan hep uzak durdum bugüne dek, simdi nasil bir etki yaptigini bilmeden nasil okuyayim?? Büyük bir yazar oldugundan süphem yok..
    şimdiye kadar neden okumamışım diyeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levcehnko

filmden sonra kubrick ve üstadın arası açılmış ve halen konuşmuyorlar diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Evet halen konuşmuyorlar, o filmden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Evet halen konuşmuyorlar, o filmden beri.

Alıntıları Göster
    Halen konuşacak halleri yok, adam 1999'da öldü.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr’yi takip et. Stephen King kitapları orada çok güzel indirime giriyor. Okunacak kitabın olsa da bence ucuza buldun mu almalısın. Çünkü fiyatlar gün geçtikçe daha çok artıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasapow

Amazon.com.tr’yi takip et. Stephen King kitapları orada çok güzel indirime giriyor. Okunacak kitabın olsa da bence ucuza buldun mu almalısın. Çünkü fiyatlar gün geçtikçe daha çok artıyor.
    Sis, Şeffaf ve Hayaletin Garip Huyları'nın yeni baskılarını almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Halen konuşacak halleri yok, adam 1999'da öldü.

Alıntıları Göster
    Aksini söylemedim ben de.
  • levcehnko L kullanıcısına yanıt
    Amazondan ciltli mahşeri 42 liraya aldım, hala o fiyatta. Yüzük tek ciltli versiyon 70 liraya satılıyordu geçenlerde. Film kapaklı ciltli O kitabını bekliyorum şöyle 50 lira altında getirseler çok iyi olacak.
  • Çoğu kitabını okumuştum.Mahşer başta olmak üzere sadist ve gözü baya beğenmiştim.
  • Tepki ve Çağrı... Hala bulamadım. Tepki'yi bir yayınevinden buldum, tedarik edemedik diye iptal falan ettiler.

Altın Kitaplar duy sesimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Tepki ve Çağrı... Hala bulamadım. Tepki'yi bir yayınevinden buldum, tedarik edemedik diye iptal falan ettiler.

Yeniden basılacak muhtemelen tüm kitapları. Ama her baskı da kitapların genişlemesi beni deli ediyor. Biz şimdiye kadar ne okumuşuz ya, boş mu okuduk yani...
  • İnce bir hikaye kitabı çıkmış İnkılap'tan. Okuyan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Tepki ve Çağrı... Hala bulamadım. Tepki'yi bir yayınevinden buldum, tedarik edemedik diye iptal falan ettiler.

Altın Kitaplar'a twitter dm'den sordum, sağ olsunlar hemen cevap verdiler.

Tepki - baskıda
    Çağrı - kapak değişecek ve baskıya girecek

Eksik olanlar takipte kalsın, geliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.