Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son hazır filmi çıkmışken Hayvan Mezarlığını okudum fragmana baktığım kadarıyla bazı değişiklikler yapılmış.Okuma sırasını kitapların çıkış sırasına göre okuyorum keşke fiyatlar biraz daha uygun olsaydı. Şimdi bi de Stephen King'in oğlu Joe Hill'in kitaplarına bakıcam merak ettim doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Var mı okuyan yeni çıkanlardan arkadaşlar?
    çevirmiyolar ya. sleeping beauties'ten sonra the outsider ve elevation çıktı ama türkçe yok.
  • Outsider - Yabancı 2 Mayısta çıkıyor.

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Hayvan Mezarlığı / Medyum

Başlangıç için kısa ve en iyi kitaplarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leingrad kullanıcısına yanıt
    B sınıfı filmlerinin çoğunda ufak rolleri var :)

• Leingrad kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber.

• Dostum teşekkürler hayvan mezarlığı da izlediğim filmlerinin arasında. Medyum u alacağım. Tepki diye bir roman'ı var sanırım o nasıl acaba ?

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrimi soruyorsan beğenmediğim bir hikaye.

• Mr mercedes serisini okumadan Outsider a başlanırmı arkadaşlar? veya mr mercedes serisini öneren var mı?
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    İlk kitabı efsanedir. Bence okunmalı.

• Eyvallah yorumun için

• Yeni başlayacak arkadaşlar için Hayvan Mezarlığı, Sadist, Kurt Adamın Döngüsü, Kujo ve Korku Ağı kitaplarını tavsiye ederim. Bunlar şimdiye kadar benim açımdan en akıcı kitapları ki zaten Stephen King'den sadece bunları okudum şu an. Eğlence Parkı, Chrstine ve Yaratık kitapları da elimde mevcut. Christine'in filmini izlemiştim ama kitabını okumayı erteliyorum şu an için.
    Dip not: Kurt Adamın Döngüsü kitabı yayın evinden kaynaklı noktalama işareti özürlü bir kitap. Okurken sizi bu yönüyle kanser edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animecigenc -- 2 Mayıs 2019; 11:16:45 >
  • animecigenc kullanıcısına yanıt
    Yaratık en iyilerden biri hocam, fazla bekletme :)

• Güzel konu. Stephen King in çok kitabını okudum. Evde ruhlar dükkanı duruyor yarıldım çoktandır okuyamıyorum. Bir de hayatı emen karanlık kaldı evde okumadığım.

• The Outsider kitabı sonunda çıktı! Okuyan var mı? Nasıl kitap?
  • animecigenc kullanıcısına yanıt
    Bugün sipariş verdim. Pazartesi başlarım muhtemelen.

• Kitabı okudum. Çok kötü değil, muhteşem de değil. Vasat bir King romanı olmuş. Önceki kitaplarına fazlaca benziyor ve sık sık göndermeler de var ama sıradan bir tekrar hikayesi benim açımdan.
    Şunu da söylemeden edemeyeceğim: uzun zamandır okuduğum en kötü hikaye sonuna sahip kitap.

• arkadaşlar kara kule serisi hakkında ne düşünüyorsunuz şuan ilk kitaptayım biraz sıktı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizkullanici7

arkadaşlar kara kule serisi hakkında ne düşünüyorsunuz şuan ilk kitaptayım biraz sıktı gibi
    İlk 2 kitabı durağandır evreni karakterleri karakterlerin amacını misyonunu anlatır ama 3-4-5 çok sürükleyicidir (bana göre tabi) sonra 6 ile yine durağan oluyor (ama ilk 2 kitap kadar değil) son kitap final hüzün ve öfkeyi bol bol yaşatıyor (tabi bu da bana göre)
  • Outsider okuyanlar var mı fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.