Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dominator0

Bir şey sorucam size Medyum'dan sonra Doktor Uyku kitabını mı okumak lazım ikisi bağlantılı sanırım?

Aynen öyle. Devamı niteliğinde. Stephen King kitaplarından bazılarında konuk oyuncu diğer kitabından bir karakter oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkürler hocam onuda aldım o zaman listeye mutlaka alayım bir ara. Bir sıkıntı olursa özelden yazarım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

tamamdır teşekkürler hocam onuda aldım o zaman listeye mutlaka alayım bir ara. Bir sıkıntı olursa özelden yazarım size.

Tamam yazabilirsin. Stephen King kitaplarına az çok hakimim.

• The Shining'in devamı “Doktor Uyku” romanı sinemaya uyarlanıyor. Warner Bros. filmin yönetmenliğini Mark Flanagan’a teslim etti. Akiva Goldsman’ın kaleme aldığı senaryoyu Flanagan tekrar yazacak. Çekim tarihi ise henüz açıklanmadı.
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de en akıcı kitaplarından biridir Tepki. King okumak isteyenler için başlangıç kitabı olarak tavsiye ederim, benimde en sevdiğim kitapları arasındadır.

• Sayfa 6 yayınlarının bastığı yaratık kitabını almak istiyorum,baskı kalitesi ve çevirisi nasıl acaba?Bir de aldıktan sonra altın kitaplar basmaz inşallah :d
  • Neden ne zamandır yeni kitap gelmiyor acaba, King mi bıraktı yazmayı çeviriler mi durdu?
    Goodreads'e baktım da dedektiflik serisine 4. kitabı yazmış, hala çeviri falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Neden ne zamandır yeni kitap gelmiyor acaba, King mi bıraktı yazmayı çeviriler mi durdu?
    Goodreads'e baktım da dedektiflik serisine 4. kitabı yazmış, hala çeviri falan yok.

Oğlu Owen King ile yazdığı Uyuyan Güzeller isimli romanı yeni çıktı Türkçe olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • King'ten sadece hayvan mezarlığını okudum ama pek beğendiğim söylenemez. Süprizli olaylar yok, biraz klişe gibiydi (yazıldığı yıla bakarsak bu klişeler King'ten çıkmış da diyebiliriz gerçi) ve biraz fazla uzatılmıştı. Sizce diğer kitaplarını sever miyim yoksa bu kitabı sevmeyen King'i hiçbir türlü sevmez mi dersiniz? Okumayı düşündüğüm bir sürü kitabı vardı halbuki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar arkadaşlar mesajlara şöyle bir baktım aradığım cevabı tam bulamadım. SK okumak istiyorum daha önce hiçbir kitabını okumadım hangisinden başlamak lazım. Yada çıkış sırasına göre mi okumalıyım?
  • #Eduyardo
    Bence hayvan mezarlığı en baba kitaplarından, Malesef o kitabı sevmeyen bence diğer stephen king kitaplarını daha ağır bulabilir. Belki gerilim tarzı seviyorsan Sadist, olmadı ''O''(Kısa versiyon) yada ''Yeşil yolu'' deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 11 Temmuz 2018; 19:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

herkese selamlar arkadaşlar mesajlara şöyle bir baktım aradığım cevabı tam bulamadım. SK okumak istiyorum daha önce hiçbir kitabını okumadım hangisinden başlamak lazım. Yada çıkış sırasına göre mi okumalıyım?
    Hayvan mezarlığı ile başla güzeldir sarar, Ondan sorna biraz gerilim tarzı seviyorsan Sadist ile devam et ondan sonra akar gider sonra Medyum,göz vs.

Ama başlangıç olarak ben Hayvan Mezarlığını öneririm.
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam belki göz den başlarım ilk kitabı zannedersem. Sıra ile gitmek daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

eyvallah hocam belki göz den başlarım ilk kitabı zannedersem. Sıra ile gitmek daha iyi gibi.
    Hangi sırayla hocam 50-60 kitabı var King'in hepsini okuyacak mısınız? Göz güzel kitaplarından da değil bence.
  • quote:

Hangi sırayla hocam 50-60 kitabı var King'in hepsini okuyacak mısınız? Göz güzel kitaplarından da değil bence.

Alıntıları Göster
    Göz güzeldir. Bence King tüm kitapları okunacak yazarlardandır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet tüm kitaplarını almayı düşünüyorum. kendime küçük bir kitaplık düzenlemek istiyorum. Güzel hatrı sayılır yazarların kitaplarını alıyorum. Mesela gerilim olarak wulf dorn , polisiye grange, harlan coben, john verdon, tess gerritsen, steig larsson ,yerli yazar olarak ahmet ümit ve zülfü livaneli, fantastik j.r.r. tolkien nin rüm kitapları ve taht oyunları serisi gibi seri kitapları seviyorum. Tabi hepsini okuyarak seri kitap biriktiriyorum.

• Var mı okuyan yeni çıkanlardan arkadaşlar?
  • Bende çok fazla filmimi izledim ve bir iki kısa öyküsünü okudum ama uzun soluklu kitaplarını okuma fırsatım olmadı. Mahşer, O, Kara kule gibi eserlerine başlamak istemiştim lakin bin sayfa bu romanları en az tane başı. Nispeten daha kısa ve sağlam ama, anlamak için diğer kitaplarını okuma zorunluluğu olmayan bağımsız kitaplarından tavsiyede bulunabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Bende çok fazla filmimi izledim ve bir iki kısa öyküsünü okudum ama uzun soluklu kitaplarını okuma fırsatım olmadı. Mahşer, O, Kara kule gibi eserlerine başlamak istemiştim lakin bin sayfa bu romanları en az tane başı. Nispeten daha kısa ve sağlam ama, anlamak için diğer kitaplarını okuma zorunluluğu olmayan bağımsız kitaplarından tavsiyede bulunabilir misiniz ?
    Carrie, Hayvan Mezarlığı, Korku Ağı olabilir.
  • Çocukken okuyup unuttuğum Hayvan Mezarlığı kitabını tekrar okudum. Arkasından 1989 yapımı filmini seyrettim. Stephen King'in Rahip rolünde bir cameosuda varmış
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.