Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedense kötü olacağına dair içimde bir his vardı zaten. Bir kere hikayesini çok ilgi çekici bulmadım. Hayır kitabı henüz edinip okumadım ama sanki King son yıllarda olağan şeyler yazıyor.
  • animecigenc kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Beni gerçekten etkileyen son kitabı 22/11/63 tü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaa ben bu grubu nasıl görmemişim beni de ekleyin.

Gelmişken müjde vereyim sizlere;

“ Şeffaf “ kitabı yeni çeviri ve kapakla yakında satışa sunulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 2 Haziran 2019; 3:2:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Bende Stephen King'in ''MAHŞER'' kitabı var. 300 küsür sayfalık. Fakat kitapçıda bu kitabın 1100 küsür sayfalık olanını gördüm. Bendeki nasıl bir versiyonu oluyor tam olarak bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim. Eğer hikayenin tamamı bende olmayan versiyonuysa o zaman neden 300 küsür sayfalık bir versiyon çıkarıyorlar anlamadım.

Edit:

Bu soruyu yazarın bende bulunan tüm kitapları için sormaya karar verdim.Gördüğünüz kitaplardan yukarıda bahsettiğim durumda gibi olanlar var mı acaba bendekilerden?

Stephen King || Okuyanlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 7 Haziran 2019; 21:5:33 >

• mrb arkadaşlar.

kitaplığımda beş adet stephen king kitabı bulunuyor. her nedense bu kitaplara bir şans veremiyorum.. Kitapların adları Kemik Torbası, Rüya Avcısı, Hayvan Mezarlığı, O ve Medyum. Bu kitaplardan Hayvan Mezarlığı ve O'nun filmlerini izlediğim için hiç merak edip okuma ihtiyacı duymuyorum bile. Kitapları yaklaşık sekiz yıl önce satın almıştım sanırım. Sizce kitapları birine hediye mi etmeliyim? Yoksa kitaplara bir şans mı vermeliyim? Verirsem hangisi daha çok ilgimi çeker acaba çok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın Kitaplar'ın o dönemki yayın politikalarından dolayı King kitaplarının eski baskılarının çoğu Özetlenmiş eski metinlerden oluşuyor.

Kara Kule serisi 7+1den oluşuyor ve tam metindir. (sizdeki 7. kitap)

Mahşer için şu durum söz konusu. King çok popüler değilken yazıldığından ilk orijinal halini basmıyor yayın evleri çok uzun diye ve King kitabı kısaltıyor. Daha sonra popüler olunca da tam metin basılıyor. Bizdeki o baskıydı ama kaldırıldı ve tam metin basıldı.

O kitabı da bizde özet metin tekrar basımı tam metin.

Bunun gibi bir çok King kitabı var maalesef ama Altın Kitaplar hatalarından döndü ve 2 yıldır King kitaplarını tam metin basmaya çalışıyorlar.
  • Çok sağolun bilgi için. @dark_hell_86
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haber.

• helloween kullanıcısına yanıt
    Hayvan Mezarlığı benim önerim. Tüm zamanların en iyilerinden.

• Birisi kırpılmış versiyon diğeri tam metin sansürsüz fark ondan kaynaklanıyor.

• helloween kullanıcısına yanıt
    Hediye edersen ben alabilirim yada bağış karşılığı da alabilirim.

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    malesef dostum. kitap bağışlayacak kadar zengin değilim.

• Hayvan Mezarlığı ve O'ya başladım. Yalnız bendeki "O" bin küsür sayfalık versiyon değil. 450 sayfa. ama malesef bunu okumam gerekiyor. ilk kez bir kitabın tam versiyonunu okumamış olacağım. Elimde zaten var olan kitabın aynısına extra para vermek huyum değil.. çok şey kaybedermiyim acaba.
  • 19

• Stephen King okumayi cok istiyorum ama korku kitaplarindan hep uzak durdum bugüne dek, simdi nasil bir etki yaptigini bilmeden nasil okuyayim?? Büyük bir yazar oldugundan süphem yok..
  • Yazma Sanatı'nı da tekrar bas artık Altın Kitaplar.
  • Nerdeyse bütün kitaplarını okudum.Göz ve mahşer i baya beğenmiştim.

• Küçükken “O” filminden çok etkilenmiştim, rüyalarıma girmişti :) dayanamadım bugün kitabı aldım sansürsüz :) umarım sıkılmadan okurum :)

• Korku Ağı, Tepki ve Çağrı'nın yeni baskıları gelse artık keşke. Hiçbir yerde yok ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Korku Ağı, Tepki ve Çağrı'nın yeni baskıları gelse artık keşke. Hiçbir yerde yok ya.
    Korku Ağı ve Tepki var. Hem de yeni baskı almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.