Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.997
Cevap
47
Favori
146.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakında Çağrı da gelir kapak değişerek.
  • Louis Bloom kullanıcısına yanıt
    Evet çok iyi indirimler var hatta şu anda en dip fiyatlarla satılıyor. İlgilenenler veya arşivi eksik olanlar kaçırmasın derim.Şunu da belirteyim bazı kitaplar tükenmiş.
    Bu arada mevcut kitapların yeni basımı da yapılıyormuş hatta enstitü kitabını da yayımlayacaklar diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Cluster kullanıcısına yanıt
    Bence en kötü kapak tasarımı medyum diyebilirim. O medyum yazısı bilgisayar çıktısı gibi çok kötü biraz yazı stili uydursalarmış keşke, düz bir yazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Bloom

https://twitter.com/altinkitaplar/status/1270747866391293956?s=20

Yazma Sanatı sonunda baskıdan çıkmış sanırım, yakında okuyabileceğiz. Bu arada şu an Amazon'da Stephen King kitaplarında sağlam bir indirim var, yeni kitap almak isteyen arkadaşlar bir göz atabilir.
    ÇOK ŞÜKÜR.
    Martta çıkacak dediler, marttan bu yana 16 kitap okumuşum.
  • Sonunda basmışlar ''Yazma Sanatı''nı. Ayrıca amazontr'de King kitaplarında %60'lık indirim var. İlk defa sipariş vereceklere kargo'da bedava. Yanlış zamanda denk gelmese 6-7 kitap rahat alırdım.
  • Kara kule serisinin okumak istiyorum ama hep ikinci kitapta tıkanıyorum. Elimdeki kitabın çevirisi inanılmaz kötü. İngilizce okumayı denedim, onda da çok uzun sürüyordu ve sözlüğe bakmaktan sıkıldım. Sonuç olarak bu güzel seriyi bir türlü okuyamıyorum. Bilmediğim bir baskısı vs var mıdır kitabın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

Kara kule serisinin okumak istiyorum ama hep ikinci kitapta tıkanıyorum. Elimdeki kitabın çevirisi inanılmaz kötü. İngilizce okumayı denedim, onda da çok uzun sürüyordu ve sözlüğe bakmaktan sıkıldım. Sonuç olarak bu güzel seriyi bir türlü okuyamıyorum. Bilmediğim bir baskısı vs var mıdır kitabın?
    3. kitabın sonuna kadar kendini zorla hocam. 4. kitaptan itibaren efsane olacak...
  • Şeffaf okuyan var mı? Alıp almama konusunda kararsız kaldım. Nette iyi olmadığına dair yorum çok.
  • Yazma Sanatı 22/06/2020 için ön siparişte.
  • Sağlam başlayıp çok bayıyor hocam.
  • Hocam ben de yakın zamanda Stephen King kitaplarını okumaya başlayacağım.
    Hangi kitaptan başlamak gerek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanıcı adı giriniz kullanıcısına yanıt
    Hayvan Mezarlığı ve Misery bence en ideal kitaplar. Hem film uyarlamaları da (Misery'nin uyarlamasını izledim sadece, HM'nı daha izlemedim) güzel/güzel deniyor. Bunun haricinde Kujo kitabıda fena değildir bence.
  • O(it)'yu ciltli özel baskı olarak aldım. Hoş ilerliyor şimdilik

• animecigenc kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Yeşil Yol nasıldır?
    Filmini izlemiştim ve çok etkilenmiştim.Bu kitaptan da başlanır mı?
  • kullanıcı adı giriniz kullanıcısına yanıt
    Maalesef onu daha okuyamadım :/
  • ''Yazma Sanatı'' kitabını alanlar, kitabın son sayfalarında bulunan tavsiye filmler-kitaplar listesini bana atabilir mi acaba?
  • Sadist'in yarısına geldim, çok sıktı. Filmini izledim, bitirdim saydım Hayvan Mezarlığı'nın tadını vermedi.

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Sadist in olay örgüsü neredeyse evde geçtiği için hatta yatakta, belki ondan dolayı sıkmış olabilir hocam.

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Sadist, kitap olarak çok daha doyurucu. Filmde bayağı bir tıraşlamışlar. Aslında Film değilde dizi olsaymış çok daha iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animecigenc

''Yazma Sanatı'' kitabını alanlar, kitabın son sayfalarında bulunan tavsiye filmler-kitaplar listesini bana atabilir mi acaba?
    Stephen King || Okuyanlar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.