Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekle, nerdeyse bütün filmlerini izledim vede bazı kitaplarınıda okudum, çok severim kendisini
  • Rüyamda Duma Adasını alıyodum ( o fiyata anca rüyamda alırım zaten )
    Gidip alcam yaw yolculuk çekilmicek yoksa
  • Son bir ayda Meydum ve Sadist isimli iki kitabını okudum yazarın..Sadist özellikle çok güzeldi..Mahşet ve Çağrıdan sonraki en güzel kitabıydı benim için..Zaten 5 tane kitabını okudum..:) En sıkıcısı oyun idi..Medyumun filminide izledim sonra..Bence Sadist inde filmi yapılabilir..Rüya avcısına girim mi girmim diye düşünüyorum ama hepse aynı kaynaktan beslenmemek gerek değil mi..Şu watership tepesinide merak ediyorum..Okuyan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Son bir ayda Meydum ve Sadist isimli iki kitabını okudum yazarın..Sadist özellikle çok güzeldi..Mahşet ve Çağrıdan sonraki en güzel kitabıydı benim için..Zaten 5 tane kitabını okudum..:) En sıkıcısı oyun idi..Medyumun filminide izledim sonra..Bence Sadist inde filmi yapılabilir..Rüya avcısına girim mi girmim diye düşünüyorum ama hepse aynı kaynaktan beslenmemek gerek değil mi..Şu watership tepesinide merak ediyorum..Okuyan var mı ?

Sadist'in filmi var zaten. 1990 yılında çekilmiş ve sapık hayranı oynayan Kathy Bates rolüyle Oscar ödülü almıştır...

http://www.imdb.com/title/tt0100157/

• Hayvan Mezarlığını okuduktan sonra hayranı oldum yazarın-ekle benide ark.ım
  • Way bu film izlenir o zaman 7.8 almış imdb den zaten :)
  • Çok da süper yapılmış bir film değildi bea..Kitabın yanında sönük kalmış..Deli hemşire rolünde Kathy Bates pekde deli değildi..:) Kitabında daha ii yansıtmış yazar..Yazar rolündeki James Caan de bence çok iyi bir performans sergileyememiş..Tıpkı Meydum gibi buda biraz sönük kalmış kitapların yanında..Herhalde Stephan King in kitaplarından bir yeşil yol hem filmi hemde kitabı güzeldir..Filmini izledim ama kitabını okumadım onun da..:)
  • hiçbir uyarlama king in üslubunu yansıtamadıgından dolayı hiçbiride romanı geçememiştir bence.sadece yeşil yol da bir parça yaklasıldı kanımca.
    quote:

Çok da süper yapılmış bir film değildi bea..Kitabın yanında sönük kalmış..Deli hemşire rolünde Kathy Bates pekde deli değildi..:) Kitabında daha ii yansıtmış yazar..Yazar rolündeki James Caan de bence çok iyi bir performans sergileyememiş..Tıpkı Meydum gibi buda biraz sönük kalmış kitapların yanında..Herhalde Stephan King in kitaplarından bir yeşil yol hem filmi hemde kitabı güzeldir..Filmini izledim ama kitabını okumadım onun da..:)
  • quote:

Çok da süper yapılmış bir film değildi bea..Kitabın yanında sönük kalmış..Deli hemşire rolünde Kathy Bates pekde deli değildi..:) Kitabında daha ii yansıtmış yazar..Yazar rolündeki James Caan de bence çok iyi bir performans sergileyememiş..Tıpkı Meydum gibi buda biraz sönük kalmış kitapların yanında..Herhalde Stephan King in kitaplarından bir yeşil yol hem filmi hemde kitabı güzeldir..Filmini izledim ama kitabını okumadım onun da..:)

Filmi bende izledim. Şahsen Oscar'lık bir oyun göremedim. Ama genede kitaptaki karakterleri ve yerleri canlı kanlı görmek ayrı zevk...
  • ilk kez stephen king okuyacağım, bu konunun 10. sayfasına kadar her mesajı okudum, ardından altın kitaplar sitesinde kitaplarin kısaca konularına baktım,
    Ruhlar Dükkanı en çok ilgimi çeken oldu, onunla başlamayı düşünüyorum, ne dersiniz?

başlamak için daha uygun bir kitabınıda önerebilirsiniz?
  • mahser,yaratık,sadist,medyum,ruhlar dükkanı....her kitabı ayrı bir sahaser.bence baslanmaması gerekn kitaplarını saymak daha kolay.oyunla baslamamalı.bir ask hikayesiyle basllnmamalı:)kara kule mutlaka tadına varılması gerekn bi zevk
    quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

ilk kez stephen king okuyacağım, bu konunun 10. sayfasına kadar her mesajı okudum, ardından altın kitaplar sitesinde kitaplarin kısaca konularına baktım,
    Ruhlar Dükkanı en çok ilgimi çeken oldu, onunla başlamayı düşünüyorum, ne dersiniz?

• Hangi dalda oscar almıştı..En iyi film falan değil çünkü bende 1970 e kadar bütün en iyi film oscarlarlı filmler var içlerinde o yok..En iyi erkek yada kadın oyunculardan birisi deme..Bu arada oyun isimli kitabında aşk hikayesi mi var yahu..:) Biraz sıkıcı bir kitaptı ama kadın ruhunuda herhalde bu kadar iyi anlatan bir kaç kitaptan birisidir..:)

ANAAA EN İYİ KADIN OYUNCU ROLÜNDE OSCAR VERMİŞLER ....NOLAMAZZ..:p

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Filmi bende izledim. Şahsen Oscar'lık bir oyun göremedim. Ama genede kitaptaki karakterleri ve yerleri canlı kanlı görmek ayrı zevk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 22 Haziran 2008; 18:14:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

mahser,yaratık,sadist,medyum,ruhlar dükkanı....her kitabı ayrı bir sahaser.bence baslanmaması gerekn kitaplarını saymak daha kolay.oyunla baslamamalı.bir ask hikayesiyle basllnmamalı:)kara kule mutlaka tadına varılması gerekn bi zevk
    quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

ilk kez stephen king okuyacağım, bu konunun 10. sayfasına kadar her mesajı okudum, ardından altın kitaplar sitesinde kitaplarin kısaca konularına baktım,

teşekkür ederim, o zaman ruhlar dükkanında karar kıldım, sonra sırasıyla devam ederim

• bir an önce basla:)5kitaptan sonra iyice tanıdıktan sonra kara kule yi okuyarak akraba gibi olacaksınız yazarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

bir an önce basla:)5kitaptan sonra iyice tanıdıktan sonra kara kule yi okuyarak akraba gibi olacaksınız yazarla

bende kara kule serisine aynı dediğiniz gibi, birkaç kitap okuduktan sonra başlamayı düşünüyordum şimdi iyice tescillenmiş oldu
  • quote:

ANAAA EN İYİ KADIN OYUNCU ROLÜNDE OSCAR VERMİŞLER ....NOLAMAZZ..:

Aynen öyle hocam, vermişler valla...

Bu arada yeni başlayanlar için en iyi kitapları, Hayvan Mezarlığı, Ruhlar Dükkanı, Medyum, Yaratık..

Biraz duygusal olsun diyenler için, Yeşil Yol, Esaretin Bedeli, Bir Aşk Hikayesi, Oyun, Tom Gordon'a Aşık Olan Kız, Yüzyılın Fırtınası...
  • [Deleted by Admins]
  • Hayvan mezarlığının filmini hatırlıyorum ehh diyebilirim..Fena değildi..Kara kule serisinin 1. kitabını aldım bi türlü başlayamadım..Ama 7 kitap boyunca ne anlattı cidden merak ediyorum..Umarım bazı şeyleri gereksiz uzatmamıştır..Böyle kalın kitaplardan ürkerim biraz ..Sıkıcı olmaya kendini tekrara gidebilir..Tabi burada konu Stephan King ama..Birde Stephan King in bütün kötü adamları var zannedersem bu seride..Başlasam bir çırpıda bitirmem gerek araya başka kitap koyamam..Ama en azından 1 yada 1.5 ay sürebilir..O sürede sıkılırsam diyorum..Gerçi arkadaş 2.5 haftada bitirdi ama..İlk kitap sıkıcı 2. den sonra uçmaya başlıyo adam demişti..:)
  • quote:

Hayvan mezarlığının filmini hatırlıyorum ehh diyebilirim..Fena değildi..Kara kule serisinin 1. kitabını aldım bi türlü başlayamadım..Ama 7 kitap boyunca ne anlattı cidden merak ediyorum..Umarım bazı şeyleri gereksiz uzatmamıştır..Böyle kalın kitaplardan ürkerim biraz ..Sıkıcı olmaya kendini tekrara gidebilir..Tabi burada konu Stephan King ama..Birde Stephan King in bütün kötü adamları var zannedersem bu seride..Başlasam bir çırpıda bitirmem gerek araya başka kitap koyamam..Ama en azından 1 yada 1.5 ay sürebilir..O sürede sıkılırsam diyorum..Gerçi arkadaş 2.5 haftada bitirdi ama..İlk kitap sıkıcı 2. den sonra uçmaya başlıyo adam demişti..:)

Doğru demiş valla... Ben 1,5 haftada bitirmiştim seriyi. Gerçekten başlayınca bırakamıyorsun. Özellikle Büyücü Ve Cam Küre çok hoşuma gitmişti, iki günde okumuştum.

• sorum Kara Kule'nin konusu hakkında içeriği daha çok bilim kurguya mı kaçıyor yoksa daha çok fantastik kurgu öğeleri mi var?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.