Valla hepsinden var bide üstüne western havası da var.
ya kara kule bağımlılık yapıyo bütün seride 120 ytl gibi bişey yapıyo kara kuleyi buldumu buldumu bulduda noldu derken bi nakıyosun uçmuş paracıklar
quote:
Orjinalden alıntı: John
sorum Kara Kule'nin konusu hakkında içeriği daha çok bilim kurguya mı kaçıyor yoksa daha çok fantastik kurgu öğeleri mi var?
Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim ve Western diye özetleyebiliriz. Bu arada seri baya pahalı ama son iki kitabını arkadaşım hediye etmişti bana...
Kitaplarını okumak zevklidir. Kimi yerlerinde sıksada bazen su gibi akar gider. .
Şu ana kadar Hayvan Mezarlığı, Sadist, Hayatı Emen Karanlık isimli kitaplarını okudum.Ben çok beğendim hepsini de.Beni en etkileyen Hayatı Emen Karanlık oldu.Belki de en son okuduğum kitabı olduğu içindir.Diğer kitaplarını da tavsiyeleriniz doğrultusunda okumak isterim.Beni de eklerseniz klübünüze memnun olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
sorum Kara Kule'nin konusu hakkında içeriği daha çok bilim kurguya mı kaçıyor yoksa daha çok fantastik kurgu öğeleri mi var?
Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim ve Western diye özetleyebiliriz. Bu arada seri baya pahalı ama son iki kitabını arkadaşım hediye etmişti bana...
Bizim arkadaşlar kitap almaz ki
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
döşeyeciler nasıl bir kitap?ismi sakat biraz ama
öyle bir kitabı var mı?:)
düzenleyiciler olmasın??
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
döşeyeciler nasıl bir kitap?ismi sakat biraz ama
öyle bir kitabı var mı?:)
düzenleyiciler olmasın??
evet döşeyiciler ne yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
quote:
quote:
Bizim arkadaşlar kitap almaz ki
internetten ucuza geliyor bayaa. ilk kitabıda abime aldırdım yarısına kadar çok güzel geldi. Laika'dan Yalnız Drow'u bekliyorum arada farklı seriler güzel geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: rb.atasoy
Şu ana kadar Hayvan Mezarlığı, Sadist, Hayatı Emen Karanlık isimli kitaplarını okudum.Ben çok beğendim hepsini de.Beni en etkileyen Hayatı Emen Karanlık oldu.Belki de en son okuduğum kitabı olduğu içindir.Diğer kitaplarını da tavsiyeleriniz doğrultusunda okumak isterim.Beni de eklerseniz klübünüze memnun olurum.
Hayatı Emen Karanlık'ı nerden buldun? Yoksa e-book olarak mı okudun?
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Kingi çok seviyorum. Müthiş kitapları var. Benim en beğendiğim Tılsım. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Ekle hacı benide.
duma adasını 8 liraya aldım ve 32 liralık orjinalini alacağıma,bu fiyata korsanını aldığım için de hiç pişman değilim resmen insanı korsana yönlendiriyolar 32 lira yaa buarada sadistin filmi baya güzeldi ve kathy bates'in performansı muhteşemdi,bence haketmiş ödülü. selamlar saygılar
ya arkadslar fan kulübünü kurduk adamın ama bende ekle benide ekleden baska birşey yazmıyoruz.oyunlar paylaşımlar artmalı bence
Oyunlar derken..stephan king in bir kitabının oyunuda mı yapıldı ???
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Oyunlar derken..stephan king in bir kitabının oyunuda mı yapıldı ???
hayır:)olsa müthiş olurdu.ne bileyim kral ve eserleri hakkında oyunlar oynayabiliriz
Üçün Çekilişi kitabı güzeldi ama Yeşil Yolla Sadist favorilerim..
ben Yüzyılın Fırtınasına başlamak istiyorum ama duyduğuma göre senaryo şeklinde yazılmış okuyanınız varsa bana nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Ayrıca Sadisti çok beğendim çok etkileyici
quote:
quote:
O kitabım yeni baskısı yok Türkiye ' de ancak eski kitapçılarda ilk baskılarından bulmak mümkün , özellikle ikinci ellerde.
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
quote:
quote:
O kitabım yeni baskısı yok Türkiye ' de ancak eski kitapçılarda ilk baskılarından bulmak mümkün , özellikle ikinci ellerde.